4
0
0

به گفته منابع ميداني، ارتش سوريه در روزهاي گذشته نيز تجهيزات جديد را به منظور تقويت استحکامات دفاعي به محور شهرک راهبردي «سراقب» در شرق استان ادلب ( ۱۶ کيلومتري شهر ادلب) ارسال کرده است.
به گزارش مشرق، همزمان با آماده شدن نيروهاي سوري براي آغاز عمليات بزرگ در شمال غرب اين کشور، ارتش اشغالگر ترکيه نيز تحرکات خود را در مناطق اشغالي مرکز استان ادلب افزايش داده و خبرها حاکيست برخي خاکريزهاي ايجاد شده در مسير بزرگراه M۴ را جمع آوري کرده است.
يک منبع ميداني که از نزديک تحولات ميداني را در شمال غرب سوريه دنبال ميکند در گفت وگو با مشرق اعلام کرد: نيروهاي ارتش ترکيه همچنين تعدادي از خاکريزها را هم در مناطق «الحاکوره و عين الحور» در شمال شرق استان لاذقيه کنار زده اند.
براساس اطلاعاتي که اين منبع ميداني در اختيار مشرق گذاشته است، آنکارا با اين اقدامات در تلاش است گشتزنيهاي مشترک نيروهاي ارتش روسيه و ترکيه در مسير بزرگراه براساس توافق صورت گرفته بدون مشکلي انجام شود.
اين منبع ميداني با بيان اين که خاکريزها در بزرگراه M۴ توسط گروهک هاي تروريستي ايجاد شدند، افزود: ارتش ترکيه همچنين نيروهاي متخصص و يگان مهندسي را اعزام کرده تا بزرگراه و مناطق حومه را از تله هاي انفجاري و بمب هاي کنار جاده اي پاکسازي کنند.
اين منبع ميداني به پشت پرده اقدامات اخير آنکارا براي تامين امنيت اين بزرگراه اشاره کرد و گفت: ترکيه با اين راهبرد مي خواهد اين گونه نشان دهد که خود و گروهک هاي تروريستي تحت فرمانش به تعهدات و توافق آتش بس پايبند هستند.
وي با بيان اين که ترکيه به شدت از آماده شدن نيروهاي ارتش سوريه براي آغاز عمليات پاکسازي مناطق اشغالي مرکز و غرب استان ادلب، شمال غرب استان حماه و شمال شرق لاذقيه ترسيده است، افزود: ترکيه در حالي براي جلوگيري از شروع عمليات نيروهاي سوري تلاش مي کند که سنگ اندازي تروريست هاي تحت فرمانش ادامه دارد.
از سويي ديگر در روزهاي گذشته ارتش ترکيه و گروهک هاي تروريستي به تحرکات مشکوک، انتقال تجهيزات سنگين نظامي و اعزام نيروهاي خود به نزديکي خطوط تماس ادامه دادند و همين بازي دو گانه و زير سوال بردن توافق آتش بس باعث شده کاسه صبر ارتش سوريه لبريز و براي آغاز عمليات قريب الوقوع مصمم تر شود.
نيروهاي سوري و رزمندگان جبهه مقاومت با اشراف جامعي که بر منطقه دارند موفق شدند تحرکات ارتش ترکيه و گروهک هاي تروريستي را رصد کنند و حتي در چندين مورد، تجهيزات نظامي ارسالي را هم هدف قرار دادند و منهدم کردند.
به نظر مي رسد، آنکارا و تروريست هاي تحت فرمانش قصد داشتند قبل از شروع عمليات نيروهاي ارتش سوريه، حملات غافلگيرانه اي را در استان ادلب، حماه (محور شمال غرب)، لاذقيه (محور شمال شرق) و حلب (محور غرب) ترتيب دهند که ناکام ماندند.
به گزارش مشرق، اگر تحرکات ترکيه و گروهک هاي تروريستي براي آماده شدن و انجام حملات ناگهاني ادامه يابد بدون شک ارتش سوريه عمليات را براي آزادسازي مناطق اشغالي آغاز مي کند و در همان گام نخست، اولويت پاکسازي با «جبل زاويه» در مرکز استان ادلب و سپس دشت الغاب در شمال غرب استان حماه خواهد بود.