انتشار مقدمه کمبریج بر چخوف

تسنيم/ کتاب مقدمه کمبريج بر چخوف اثر جيمز لوئين روانه بازار کتاب شد. اين اثر گزارشي سرگرمکننده از زندگي آنتوان چخوف، نمايشنامهنويس شهير روسيه است.
انتشارات علمي و فرهنگي کتاب «کمبريج بر چخوف» اثر جيمز.ن.لوئلين را با ترجمه سعيد درودي منتشر کرد. اين کتاب گزارشي سرگرمکننده و جذاب از زندگي آنتوان چخوف، نمايشنامهنويس و نويسنده شهير روسيه، و وضعيت کشور محل زيست او در زمان حيات را ارائه ميدهد.
لوئين در اين کتاب سعي کرده چخوف را به عنوان يک نويسنده جذاب و فريبنده از زواياي مختلفي به مخاطب خود معرفي کند و در کنار آن داستانها و نمايشنامههاي او و سير تکاملي نثر وي را نيز به طور مفصل مورد نقد و بررسي خود قرار دهد.
اين اثر همچنين ضمن دقت در پيشرفت حرفهاي چخوف در مقام يک نمايشنامهنويس، واريتههاي تک پردهاي و آثار اوليه او را نيز بررسي و به تجزيه و تحليل پرده به پرده و دقيق برخي از مهمترين آثار نمايشي او از جمله «مرغ دريايي»، «دايي وانيا» و «باغ آلبالو» پرداخته است.
کتاب در فصول مختلف خود زندگي و زمينههاي زيستي چخوف را مورد بررسي قرار داده و در ادامه موقعيتهاي مورد استفاده وي در تأليف داستانها و نمايشنامههاي اوليه و متأخرش را در فصول مجزا بررسي کرده است.
جيمز لوئين، استاد زبان انگليسي در دانشگاه تگزاس و مدرس درسي با عنوان شکسپير در اين دانشگاه است. وي همچنين در مجموعه متون نمايشنامهاي منتشر شده در کمبريج اثر «باغ آلبالو» چخوف را تدوين کرده است. همچنين کتاب «رمئو و ژوليت» را نيز در همان مجموعه ويرايش کرده است. وي همچنين بر اجراي 25 نمايشنامه شکسپير و برخي از آثار مهم چخوف در سمت کارگرداني، بازيگري و.... نظارت داشته است.
اين کتاب در 384 صفحه با قيمت 45 هزار تومان در انتشارات علمي و فرهنگي منتشر شده است.