
دلالان خودرو نرفته برگشتند
خبرآنلاين
بروزرسانی

خبرآنلاين/ به دنبال بازگشت قيمتها به آگهيهاي خريد و فروش خودرو در سايتهاي اينترنتي، رئيس اتحاديه نمايشگاهداران و فروشندگان خودرو تهران از بازگشت دوباره دلالان به اين فضا خبر داد. وي تاکيد ميکند که قيمتهاي فعلي درج شده در اين سايتها غيرواقعي است.
سعيد موتمني گفت: از روز گذشته که قيمتها دوباره در آگهيهاي خريد و فروش خودرو در فضاي مجازي درج شد، دوباره شاهد اعلام قيمتهاي غيرواقعي و بالا در آگهيها هستيم.
وي با بيان اينکه دلالان خودرو دوباره به فضاي مجازي بازگشتهاند، خاطرنشان کرد: قاطعانه ميگويم که به قيمتهايي که هماکنون در اين سايتها براي خودروها اعلام ميشود، مشتري وجود ندارد و در عمل هيچ معاملهاي با اين قيمتها صورت نميگيرد.
رئيس اتحاديه نمايشگاهداران و فروشندگان خودرو تهران ادامه داد: ما ليست قيمتي خودروهاي داخلي را به اين سايتها اعلام کرديم اما مشکل اين است که نظارتي بر قيمتهاي درج شده در آگهيها نداريم و عملاً همچون گذشته قيمتهاي غيرواقعي و بالا درج ميشود.
وي اضافه کرد: وقتي تعدادي دلال و سودجو به طور دستهجمعي قيمت غيرواقعي را براي يک خودرو در فضاي مجازي اعلام ميکنند قيمتسازي اتفاق افتاده و افراد عادي نيز براي فروش خودروي خود از اين قيمتها تبعيت ميکنند. در اين شرايط توصيه ما اين است که به طور کلي قيمت از آگهيهاي خريد و فروش خودرو در سايتهاي اينترنتي حذف شود تا به طور ريشهاي امکان قيمتسازي دستهجمعي دلالان از بين برود.
حدود دو هفته پيش رئيس مرکز مبارزه با جرايم ملي و سازمان يافته پليس فتا ناجا با اشاره به قيمتسازي کاذب در بازار خودرو و املاک در فضاي مجازي، از برخورد جدي با دلالان اين حوزه خبر داد و اعلام کرد که حذف قيمتهاي بازار خودرو و مسکن به مديران سايتهاي واسط ابلاغ شده است.
به دنبال آن جلساتي بين مسؤولان مرتبط براي بررسي راهکارهاي مقابله با دلالان در فضاي مجازي برگزار و به دنبال آن هفته گذشته رضا الفت نسب، عضو هيئت مديره و سخنگوي اتحاديه کشوري کسب و کارهاي مجازي، از بازگشت قيمتها به سايتهاي خريد و فروش اينترنتي با شرايط جديد خبر داد.