ايسنا/ رئيس سازمان حمايت مصرفکنندگان و توليدکنندگان از تعيين نرخ جديد شکر و بررسي تغيير قيمت لوازم خانگي خبر داد و گفت: در حال حاضر اگر خودرويي بدون پلاک در پارکينگها وجود داشته باشد تحت عنوان احتکار براي آن پرونده تشکيل ميشود، در صورت تاييد احتکار، مالک خودروها ملزم هستند خودروها را به قيمت درب کارحانه عرضه کنند و اگر مالک از اين روند تمکين نکند، خودرو دوباره در اختيار خودروساز قرار ميگيرد تا در قالب قرعه کشي و طرح هاي فروش با قيمت مصوب فروخته شود.
عباش تابش در حاشيه جلسه ستاد تنظيم بازار در جمع خبرنگاران گفت: هر گونه تغيير قيمت در بازار حتماً بايد با اطلاع قبلي و انجام فرآيندهاي لازم باشد و هيچ کدام از توليدکنندگان يا عرضه کنندگان حق تغيير قيمت در بازار را خارج از اين قاعده ندارند.
مهلت پارکينگها براي عرضه خودروهاي احتکار شده تمام شد
وي با بيان اينکه مهلت پارکينگها براي عرضه خودروهاي احتکار شده سوم خرداد تمام شد، اظهار کرد: از اين تاريخ به بعد مبناي برخورد بازرسان و ساير دستگاههايي که در اين طرح همکاري ميکنند مواجهه با احتکار است و اگر خودرويي بدون پلاک در پارکينگها وجود داشته باشد تحت عنوان احتکار براي آن پرونده تشکيل ميشود، در صورت تاييد احتکار مالک خودروها ملزم هستند خودروها را به قيمت درب کارحانه عرضه کنند.
به گفته تابش در حالت دوم اگر مالک از اين روند تمکين نکند، دستگاههاي قضايي اقدام خواهند کرد و خودرو دوباره در اختيار خودروساز قرار ميگيرد تا در قالب قرعه کشي و طرح هاي فروش با قيمت مصوب در اختيار مردم قرار گيرد.
بازار