نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
خودرو

رکود تابستانی بازار خودرو/ خبری از خرید و فروش نیست

منبع
ميزان
بروزرسانی
رکود تابستانی بازار خودرو/ خبری از خرید و فروش نیست

ميزان/ رييس اتحاديه فروشندگان خودرو گفت: هر سال بازار خودرو در تابستان از رونق برخوردار بود، اما امسال به دليل شيوع کرونا و نوسانات نرخ در رکود به سر مي‌برد.
 سعيد موتمني درباره بازار خودرو اظهار کرد: وضعيت بازار همانند هفته گذشته است و تغييري در قيمت‌ها ديده نمي‌شود.

رييس اتحاديه فروشندگان خودرو با بيان اينکه بازار خودرو در رکود به سر مي‌برد، افزود: در بازار فروشنده و خريداري وجود ندارد و معامله‌اي در بازار صورت نمي‌گيرد.

وي گفت: در موارد نادري که برخي افراد نياز مبرم به خودرو دارند اقدام به خريد مي‌کنند در غير اين صورت خريد و فروش در بازار وجود ندارد.


موتمني درباره عرضه خودرو در بازار بيان کرد: افرادي که خودرو ثبت نام کردند مجاز به فروش نيستند و آماري هم از حجم عرضه خودرو توسط خودروسازان موجود نيست، اما فاصله قيمتي بين کارخانه و خودرو کماکان بالا است.

رييس اتحاديه فروشندگان خودرو تصريح کرد: طي دو هفته اخير نوسان قيمتي زيادي وجود نداشت و برخي از خودرو‌ها ۵۰۰ هزار تومان تا يک ميليون تومان افزايش قيمت داشتند.

وي درباره وضعيت بازار خودرو‌هاي خارجي نيز خاطرنشان کرد: زماني که کالايي وارد نشود طبعا قيمت افزايش مي‌يابد در اين حال با نوسان نرخ ارز قيمت اين خودرو‌ها نسبت به گذشته افزايش يافته است.

موتمني تاکيد کرد: هر زماني قيمت دلار به کمتر از ۲۰ هزار تومان برسد تاثير آن در بازار خودرو مشخص خواهد شد در غير اين صورت تغيير يدر قيمت‌ها ايجاد نمي‌شود.

رييس اتحاديه فروشندگان خودرو ادامه داد: هر سال بازار خودرو در تابستان از رونق برخوردار بود، اما امسال به دليل شيوع کرونا و نوسانات نرخ ارز خبري از رونق در بازار خودرو نيست و در رکود به سر مي‌برد.

وي درباره وضعيت بازار خودرو در آينده گفت: ميزان عرضه و همچنين قيمت ارز در آينده بازار اثرگذار است و بايد در انتظار اين بود که شرايط به چه صورتي خواهد بود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره