نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
خودرو

قیمت خودرو در بازار آزاد کاهش یافت

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
قیمت خودرو در بازار آزاد کاهش یافت

باشگاه خبرنگاران/ رئيس اتحاديه فروشندگان خودرو گفت: با کاهش نرخ ارز در روز‌هاي آينده قيمت خودرو نيز روند نزولي خواهد داشت.
 سعيد موتمني رئيس اتحاديه فروشندگان خودرو درباره وضعيت بازار خودرو گفت: با توجه به اينکه کاهش قيمت ارز از هفته گذشته شروع شد اين کاهش بر بازار آزاد خودرو تاثير گذاشت و باعث کاهش نرخ خودرو شد.

او افزود: بايد توجه داشت که در روز‌هاي پاياني هفته گذشته شاهد افزايش اندک نرخ ارز بوديم که اين روند پايدار نماند و در آغاز اولين هفته آبان ۹۹ نرخ ارز همچنان با ريزش همراه شد.

موتمني تصريح کرد: در دوران اوج  افزايش نرخ ارز  شاهد افزايش شديد قيمت خودرو بوده ايم که  با کاهش قيمت  دلار نرخ خودرو نيز روند نزولي را در پيش گرفت، به عنوان مثال خودرو سايپا ۱۳۱ که قيمت آن ۱۲۸ ميليون تومان بود  در حال حاضر به نرخ ۱۰۵ ميليون تومان رسيده است، همچنين سايپا ۱۵۱ که قيمت آن ۱۴۵ ميليون  تومان بود با کاهش نرخ ارز به ۱۱۵ ميليون تومان کاهش يافت.


او اظهار کرد: خودرو کوييک از ۱۹۰ ميليون تومان به ۱۶۰ ميليون تومان رسيد که حدود ۳۰ ميليون تومان نرخ آن کاهش يافته است البته  پژو ۲۰۶ تيپ ۲  نيز با کاهش ۳۰ ميليون توماني از قيمت ۲۵۰ ميليون تومان به نرخ ۲۲۰ ميليون تومان رسيد. خودرو سمند ال ايکس هم اکنون به  نرخ  ۲۱۰ ميليون تومان  رسيده است که در زمان اوج  افزايش قيمت ۲۴۰ ميليون تومان بوده است.

موتمني بيان کرد: با توجه به کاهش قيمت خودرو  همچنان خريد و فروش در بازار به نقطه صفر  رسيده است و معامله اي در بازار انجام نمي‌شود چراکه قيمت‌هاي موجود در بازار صرفا در کاغذ اعلام مي‌شود و سليقه است که البته   مشتريان توان خريد خودرو با قيمت‌هاي موجود را ندارند و افراد منتظرند خودرو به قيمت واقعي برسد.

رئيس اتحاديه فروشندگان خودرو افزود: با توجه به اينکه نرخ ارز حدود ۵۰۰ تومان نسبت به شنبه (۳ آبان)  کاهش يافته است، امروز روند کاهشي قيمت خودرو را تجربه خواهيم کرد  چرا که بين نرخ ارز و قيمت خودرو رابطه تنگاتنگ و مستقيمي وجود دارد و  نرخ آن‌ها همسو با يکديگر تغيير مي‌کند به گونه‌اي که با کاهش نرخ ارز قيمت خورو کاهش و با افزايش قيمت دلار، نرخ  خودرو افزايش مي‌يابد.

او گفت: به طور کلي بازار خودرو در رکود کامل  به سر مي‌برد و با ادامه دار بودن ريزش نرخ ارز، قيمت خودرو روند نزولي خواهد داشت و امکان دار اگر نرخ دلار به کانال ۲۷ هزار توماني و کمتر  برسد قيمت پرايد به زير ۱۰۰ ميليون تومان کاهش يابد.

نام خودرو قيمت هفته هاي گذشته (تومان)قيمت جديد (تومان)
سايپا ۱۳۱۱۲۸.۰۰۰.۰۰۰۱۰۵.۰۰۰.۰۰۰
سايپا ۱۵۱۱۴۵.۰۰۰.۰۰۰۱۱۵.۰۰۰.۰۰۰
کوييک۱۹۰.۰۰۰.۰۰۰۱۶۰.۰۰۰.۰۰۰
  پژو ۲۰۶ تيپ ۲۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰۲۲۰.۰۰۰.۰۰۰
سمند ال ايکس۲۴۰.۰۰۰.۰۰۰۲۱۰.۰۰۰.۰۰۰

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره