نمناک/ مواد لازم برای دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

دو ونیم فنجان شکر
یک چهارم فنجان کره
یک قاشق غذا خوری شیر
یک دوم قاشق چای خوری عصاره بادام
2 فنجان چیپس شکلاتی
2 قاشق غذا خوری روغن ترد کننده شیرینی
250 گرم مربای گیلاس یا آلبالو با ساقه

طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

در یک غذاساز یا با یک همزن، شکر، کره و شیر را ترکیب کنید.

از مواد توپک هایی کمی بزرگتر از گیلاس یا آلبالویی که دارید جدا کنید و با استفاده از انگشتانتان آن را صاف کنید و به دور میوه بکشید و حالت دهید.

میوه ها را با کمک ساقه بردارید و در سینی که کف آنرا کاغذ کشیده اید قرار دهید.

سینی را بپوشانید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

چیپس های شکلات را به روش بن ماری یا در ماکروفر ذوب کنید.
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع دسر های مدرن

حالا میوه ها را از یخچال بیرون آورید و با کمک ساقه کل میوه را در شکلات فروببرید و خارج کنید.

میوه ها را کمی در یخچال نگه دارید تا قسمت شکلاتی آنها سفت شود سپس می توانید با قراردادن در ظرف در دار آنها را به مدت طولانی نگه داری نمایید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar