مهر/ همزمان با اهداي سيمرغهاي سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر، برخي از آثار حاضر در اين رويداد سينمايي آخرين سانسهاي فوقالعاده را در شام ۲۲ بهمن پشت سر گذاشتند.
محمدرضا فرجي مدير امور سينماهاي سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر درباره سانسهاي فوقالعاده ۲۲ بهمن ماه آخرين روز اين رويداد سينمايي گفت: در آخرين روز جشنواره فيلم فجر سينما آزادي با «جان دار» ساخته پدرام پوراميري و حسين اميري دوماري، سينما فرهنگ با «سرخپوست» به کارگرداني نيما جاويدي، کورش با «شبي که ماه کامل شد» به کارگرداني نرگس آبيار و «متري شيش و نيم» ساخته سعيد روستايي، مگامال با «متري شيش و نيم» و ايران مال با «مسخره باز» ساخته همايون غنيزاده و «قصر شيرين» ساخته سيدرضا ميرکريمي فوق العاده اي شدند.
وي افزود: «ماجراي نيمروز؛ رد خون» در آستارا، «متري شيش و نيم» و «شبي که ماه کامل شد» در ماندانا، «متري شيش و نيم» در سينما راگا و سينما فجر اسلامشهر نيز به سانس فوقالعاده کشيده شدند.
فرجي در پايان عنوان کرد: در مجموع نيز تا روز بيست و يکم بهمن ماه به ترتيب «متري شيش و نيم» با سانس فوقالعاده در ۲۰ مرکز، «ماجراي نيمروز؛ رد خون» در ۱۸ مرکز، «سرخپوست» و «شبي که ماه کامل شد» هر کدام با ۱۵ مرکز بيشترين سانس ويژه را به خود اختصاص دادند.
بازار