خبرآنلاين/ الهام غفوري، تهيهکننده سريال «پايتخت» اعتقاد دارد مديران فرهنگي بايد دورانديشي داشته باشند و قدرت ريسک کشف چهرههاي جديد را به تهيهکنندگان و کارگردانان حرفهاي تزريق کنند.
الهام غفوري، تهيهکننده با سابقه تلويزيون، پيرامون کار در حوزه طنز و حضور بازيگران جديد در اين عرصه گفت: «حوزه طنز هميشه در تلويزيون و سينما مورد توجه مردم بوده است. تجربه نشان داده که بازيگران خوب و کار بلد، در عرصه طنز همواره توانستهاند با مردم ارتباط برقرار کنند و سپس در مسير رشد و شکوفايي خود، وارد عرصه جديدتري شوند.»
وي ادامه داد: «مديران فرهنگي ما بايد دور انديشي را داشته باشند که قدرت ريسک را به تهيهکنندگان و کارگردانان حرفهاي تزريق کنند تا آنها بتوانند در هر دوره و مرحلهاي با کشف چهرههاي جديدتر، رنگ آميزي جديدتري را وارد سريالهاي تلويزيوني کنند.»
اين تهيهکننده گفت: «ما در سريال «پايتخت» همين مسئله را تجربه کرديم و نتيجه مطلوبي به دست آورديم. بازيگران «پايتخت» همگي از بازيگران حرفهاي و آبديده عرصه تئاتر و سينما بودند که با اين سريال تبديل به چهرههاي مردمي و ماندگار شدند.»
وي افزود: «آنها در يک فيلمنامه جذاب و به شدت نزديک به زندگي مردم ، سر جاي درست و نقشهايي بامزه و تازه در يک سريال قرار گرفتند و درخشيدند.»
تهيه کننده «پايتخت» عنوان کرد: «اين چرخهاي است که به نظرم تلويزيون بايد مدام و هميشه به آن عمل کند. اين آيندهسازي و روشنتر شدن افقهاي پيش رو است. کشف چهرههاي جديد و بازيگران علاقهمند در عرصه تئاتر و مدارس هنرجويي، وظيفه سازندگان و مديران فرهنگي است.»
غفوري گفت: «نياز به بازيگران جوان که بتوانند در نقشهاي هم سن خود ظاهر شوند به شدت احساس ميشود. نياز يک اثر نمايشي وجود کاراکترهايي با سنين مختلف است چرا که ديگر نميشود از بازيگران پا به سن گذاشته توقع داشت که نقش دختران و پسران جوان و خام را بازي کنند و از سوي ديگر ديدن چند بازيگر توانا و خوب به شکل تکراري و در اغلب آثار نمايشي، يکنواختي و کسالت را براي مخاطب به ارمغان ميآورد بنابراين بايد استعدادهاي جديدتر و با انگيزه و جوان را کشف کنيم.»
بازار