تسنيم/ سيدمرتضي ميرباقري در واکنش به خبر حذف تبليغات شبکه کودک اعلام کرد که اين اتفاق هدفگذاري کلان رسانهملي است اما به تدريج انجام خواهد شد.
ماجراي حذف پيامهاي بازرگاني از شبکه کودک با پيام محمد سرشار مدير شبکه کودک در صفحه اينستاگرامياش آغاز شد؛ او در اين پيام نوشت: «از فردا آرزويي که شبکه کودک، خانوادهها و کارشناسان، دست در دست هم به دنبال آن بودند محقق ميشود و بنا به مصوبه شوراي معاونان سازمان صداوسيما و دستور معاون سيما، پخش آگهيهاي بازرگاني از شبکه کودک متوقف خواهد شد.»
معاون سيما به قطع آگهيهاي بازرگاني از شبکه کودک سيما از اول آبانماه واکنش نشان داد و گفت:
حذف تبليغات بازرگاني از شبکه کودک هدفگذاري کلان رسانه ملي است اما اين کار به تدريج انجام خواهد شد.
سيد مرتضي ميرباقري با بيان اينکه از مدت ها قبل و برغم شرايط نامساعد مالي سازمان بنابه درخواست مخاطبان شبکه کودک تبليغات دراين شبکه روند نزولي داشته است افزود: با توجه به سياستگذاري صورت گرفته روند کم کردن تبليغات دراين شبکه همچنان ادامه دارد تا دربازه زماني مشخص بتوانيم اين تبليغات را به تدريج از شبکه کودک حذف کنيم.
معاون سيما تاکيد کرد : سازمان صداو سيما علاقهمند است تا از همين امروز تبليغات را در شبکه کودک حذف کند اما شرايط سخت مالي و اقتصادي اجازه اين کار را نميدهد و اميدواريم با ياري نهادهاي مسئول دراين زمينه با سرعت بيشتري حرکت کنيم.
بازار