باشگاه خبرنگاران/ آن هاتوي در حالي با کريستوفر نولان در فيلم «شواليه تاريکي» همکاري کرد که همراه داشتن بطري آب، صندلي و تلفن همراه در لوکيشن فيلمبرداري ممنوع بود.
آن هاتوي بازيگر هاليوودي، دليل اينکه چرا کريستوفر نولان بودن صندلي سر صحنه فيلمبرداري را ممنوع کرده است، اعلام کرد.
او در فيلمهاي سينمايي «شواليه تاريکي بر مي خيزد» و «ميان ستارهاي» در حالي با نولان همکاري کرد که استفاده از تلفن همراه نيز در آن ممنوع بود.
نولان ديدگاه خاص خود را دارد و ميخواهد کارها به خواست او پيش برود. اين موضوع شامل زمان اکران فيلمها نيز ميشود. فيلم جديد او به نام «انگاشته» قرار بود ماه آينده در سينماها اکران شود، اما اکنون به ماه آگوست موکول شده که مطمئناً دلخواه نولان نبوده است.
واضح است که استفاده از تلفنهاي همراه باعث حواس پرتي بازيگران ميشوند، اما دليل ممنوعيت وجود صندلي سر صحنه فيلمبرداري چيست؟ آن هاتوي در اين باره ميگويد: نولان دليل خوبي براي اين کار دارد؛ من دوبار با وي کار کرده ام و او هيچگاه اجازه استفاده از صندلي را سر صحنه فيلمبرداري نميدهد. استدلال او اين است که اگر صندلي داشته باشيد، پس شما يا عوامل روي آن خواهيد نشست و اگر بنشينيد به معناي آن است که در حال کار کردن نيستيد.
علاوه بر صندلي و تلفن همراه، نولان در فيلم سينمايي «دانکرک» اجازه استفاده از بطري آب را هم به عوامل نداد! بري کيوگن بازيگر اين فيلم گفته بود: سر و صداي بطريها عامل حواس پرتي بازيگران است و آنها چيزي شبيه اسباب بازي هستند. اين بازيگر ميگويد با وجود اين سياستهاي کاري غيرمعمول، نمي بينيد و نمي شنويد کسي چيزي منفي از کار کردن با نولان بگويد.
بازار