خبرآنلاين/ لاله اسکندري، عکسي از خود در اتاق گريم سريال «جشن سربرون» را در اينستاگرام منتشر کرد. سکانسهايي از اين سريال در مناطق کوهستاني و عشايري در حال فيلمبرداري است.
سريال تاريخي «جشن سربرون» به کارگرداني مجتبي راعي و تهيهکنندگي حسن نجاريان که در مرکز سيمافيلم تهيه ميشود، اين روزها در حال فيلمبرداري است.
اين سريال به روايت دوران قبل از مشروطه ميپردازد و در خلاصه داستان آن آمده است: «بهادر، کدخداي ايل پوسان با کدخداي طايفه همسايه «سرخو»، رقابت و مخالفتي ديرينه دارد. مدتي است آتش کينهها خاموش شده است تا اينکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاري دختري زيبا و کم سن و سال بهادر جهان پسند ميآيد. غافل از اينکه قرار است مدتي بعد جهان پسند به عقد پسرعموش درآيد. بهادر قاطعانه با اين وصلت مخالفت ميکند. زخمهاي کهنه سرباز ميکنند. هر دو طايفه از کدخداي خود حمايت ميکنند. درگيري ابعاد بزرگتري مييابد و بهادر تلاش بزرگي را آغاز ميکند.»
حسين محجوب، محمود پاک نيت، لاله اسکندري، فرخ نعمتي، قاسم زارع، داريوش کاردان، ميرطاهر مظلومي، رامين ناصرنصير، مهدي فقيه، کريم اکبري مبارکه، صدرالدين حجازي، بيوکميرزايي، مهران نائل و ... از بازيگران سريال «جشن سربرون» هستند.
بازار