خبرآنلاين/ عليرضا کمالي که براي نخستين بار قرار است به عنوان بازيگر در کنار وحيد جليلوند باشد و در فيلم تازه او «شب، داخلي، ديوار» ايفاي نقش کند، اين فيلم را داراي جهاني متفاوت از ديگر آثار اين فيلم ساز و داراي فيلمنامهاي متفاوت توصيف کرد.
اين بازيگر درباره همکاري با وحيد جليلوند در فيلم جديدش با عنوان «شب، داخلي، ديوار» که اين روزها در مرحله پيش توليد است و به زودي مقابل دوربين ميرود، گفت: «پيش از اين ما در جايگاه بازيگر در کنار هم بودهايم، اما در مقام کارگرداني و بازيگري اين اولين تجربه همکاري است که با وحيد جليلوند دارم. البته هم در «چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت » و هم در «بدون تاريخ، بدون امضا» او به من محبت داشت و پيشنهاد همکاري داد، اما متاسفانه من درگير کارهاي ديگري بودم و اين همکاري در آن زمان ميسر نشد.»
وي درباره تفاوت «شب، داخلي، ديوار» با کارهاي قبلي وحيد جليلوند تصريح کرد: «اين تفاوت ابتدا در شکل فيلم و قالبي است که جليلوند براي فيلم جديدش در نظر گرفته است؛ «شب، داخلي، ديوار» با هر دو فيلم قبلي او کاملا متفاوت است. داراي يک جهان جديدي است و فيلمنامه بسيار متفاوتي دارد اما اين تفاوت تنها در تغيير فضا يا قالب نيست زيرا فيلم بسيار عجيبي است که هيچ توصيفي برايش نميتوان بيان کرد، تنها ميتوان گفت که «شب، داخلي، ديوار» با کارهاي قبلي وحيد جليلوند بسيار متفاوت است.»
کمالي درباره تفاوت نقشي که قرار است در «شب، داخلي، ديوار» بازي کند با نقشهايي که پيش از اين در آثار مختلف سينمايي و تلويزيوني داشته است، بيان کرد: «در برخي مواقع تفاوتهاي نقشها بسيار فاحش است، به طور مثال من نقشي را بازي ميکنم که ۳۰ سال از خودم بزرگتر است، اما در نقشي که قرار است در «شب، داخلي، ديوار» بازي کنم، تفاوتها در لايههاي زيرين شخصيتي و روانشناختي اين کاراکتر وجود دارد که بايد پالايش شود، بيرون بيايد و در واقع نمايان شود.»
وي ادامه داد: «به هر حال جهان فيلم جهان متفاوتي است، بنابراين ناخودآگاه شخصيتهايي که در اين جهان متفاوت وجود دارند هم به فراخور اين موضوع متفاوت هستند و اين تنها در رابطه با نقش من نيست، بلکه بقيه دوستاني که در اين فيلم بازي ميکنند هم نقشهاي متفاوتي دارند که به فراخور متمايز بودن فيلم و جهانش است.»
اين بازيگر درباره ترکيب بازيگران فيلم «شب، داخلي، ديوار» عنوان کرد: «با توجه به وسواسي که از وحيد جليلوند سراغ دارم مطمئنا يک اصول و قاعدهاي را براي انتخاب بازيگران فيلم داشته و دارد. ما سالهاست با هم دوستيم اما اين را ميدانم که قطعا در انتخاب بازيگر مقوله رفاقت بر درست بودن و سر جا بودن بازيگري که دوست او هم هست، سايه نمياندازد و سعي ميکند هر کسي سر جاي خودش باشد. بنابراين اين ترکيب بايد ترکيب درستي باشد چون وحيد جليلوند حدود ۳ سال است که درگير اين فيلمنامه است و طي اين ۳ سال با آدمهاي اين قصه زندگي کرده است؛ در نتيجه بر اساس آن معاشرتي که طي اين مدت با شخصيتهاي جهان فيلم داشته، بازيگرها را انتخاب کرده است.»
عليرضا کمالي در پايان گفت: «هر يک از دوستاني که در اين فيلم حضور دارند به خودي خود درجه يک هستند و مطمئنا وحيد جليلوند آنچه مدنظر داشته، در اين افراد ديده که به سراغشان رفته است.»
بازار