برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت کوزه گری برای خوشمزه شدن خورشت کرفس

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  در این ویدئو با روش پخت خورشت_کرفس و فوت کوزه گری خوشمزه تر شدنش آشنا بشید.
این مقدار برای ۵ تا ۶ نفره برای تعداد کمتر و بیشتر به همین نسبت مقدارو کم و زیاد کنید

چیزایی که لازم داریم:
پیاز متوسط ۴ عدد
۲۰ تکه گوشت گوسفندی درشت (کمی دنبه) 
نصف بسته سبزی قرمه سبزی
۲ بسته نعنا جعفری
۲ بسته کرفس
۱ قاشق رب
عصاره قلم (دلخواه) 
ادویه ها: نمک،فلفل، زردچوبه، پودر غوره(دلخواه)
چاشنی (آبلیمو، آبغوره، ۱ تا ۲ قاشق رب نارنج) 
پیاز رنده شده رو تفت میدیم سبک که شد گوشت رو اضافه میکنیم سرخ که شد نمک، فلفل، زردچوبه و ۱ قاشق رب بهش اضافه میکنیم، رب که خوب سرخ شد و رنگ باز کرد سبزی ها رو اضافه میکنیم. همه مواد و باهم یه تفت کوچیک میدیم و آب جوش اضافه میکنیم برای ۲ الی ۳ ساعت تا بپزد( اگر عصاره قلم داشتید حتما اضافه کنید)گوشت که کامل پخت و خورشت جا افتاد آبلیمو، آبغوره و ۱ تا ۲ قاشق رب نارنج و به قابلمه اضافه میکنیم و بعد از اون بیست دقیقه با حرارت ملایم بپزه کافیه
نکته
گوشت و‌ زیاد سرخ نکنید سفت میشه
نسبت سبزی کرفس و نعنا جعفری برابر و سبزی قرمه سبزی یک چهارم این مقدار باشه
اگر رب نارنج نداشتین از رب آلو یا انار ترش یا ملس هم میتونید استفاده کنید
بهتره از گوشت گوسفند استفاده کنید
بهتره تو خورشت کرفس لیمو عمانی نزنید

 ویدئو از کانال ماه بانو

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره