برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی

منبع
خراسان
بروزرسانی
طرز تهیه سیروپ توت فرنگی

خراسان/ سیروپ توت فرنگی از سه ماده اصلی ساخته می‌شود، یعنی شکر، آب و خود توت فرنگی. برای همین می‌توان گفت در ساخت این شربت هیچ ماده مصنوعی به‌کار نمی‌رود و تمام مواد در آن طبیعی است. از سیروپ توت فرنگی خانگی می‌توان برای اهداف مختلفی استفاده کرد. این ماده معمولاً به نوشیدنی‌هایی مثل لیموناد اضافه می شود تا طعم توت فرنگی شیرین و خوشمزه‌ای را به آن‌ بدهد و باعث زیبایی اش  شود. همچنین می‌توانید آن را روی پنکیک یا وافل به صورت جایگزین برای شربت افرا استفاده کنید. البته براساس ذائقه می‌توان به جای سس شکلات، از این سیروپ برای تزیین جداره لیوان نوشیدنی‌هایی مثل آیس کافی هم استفاده کرد.
  مواد مورد نیاز: 900 گرم توت فرنگی تازه و خرد شده، یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، 8 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز، آب و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت.
طرز تهیه
1-در یک قابلمه بزرگ توت فرنگی، آب لیمو، شکر و 2 قاشق غذاخوری آب را با حرارت متوسط تا زیاد بجوشانید و مرتب هم بزنید.
2-حرارت را کمی کم کنید و بگذارید تا جوش بیاید و  حدود 5 – 6 دقیقه تا زمانی که آب آن گرفته و توت فرنگی نرم شود، هم بزنید.
3-در یک کاسه کوچک، 2 قاشق غذاخوری آب و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

4-مخلوط نشاسته ذرت را در مخلوط توت فرنگی بریزید و بگذارید بجوشد و تا یک دقیقه مرتب هم بزنید.
5-اکنون آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود و تا 3 روز در یخچال فریزر نگهداری کنید. 
حالا سیروپ شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره