برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه‌ی آش یخ؛ یک غذای ساده و خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهیه‌ی آش یخ؛ یک غذای ساده و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ اگر می‌خواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذا‌های سنتی آذربایجانی‌هاست به شما پیشنهاد می‌کنیم. آش یخ یکی از غذا‌های محلی ساده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.

مواد لازم

  • برنج: ۱۰۰ گرم
  • ماست ترش محلی: ۵۰۰ گرم
  • سیر رنده شده: ۲ حبه
  • سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر): به میزان لازم
  • یخ: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه‌ی آش یخ؛ یک غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه‌ی آش یخ؛ یک غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه آش یخ

برنج را بشویید و ۲ - ۳ ساعتی در آب خیس دهید. سبزی‌ها را هم خوب بشویید و ریز خرد کنید.

بعد برنج را به همراه یک لیتر آب، نمک، فلفل و سبزی خرد شده، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

وقتی برنج به حالت شیر برنج در امد سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز، آش را از روی حرارت بردارید.

وقتی آش سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و هر زمان که خواستید آش را سرو کنید یک ملاقه از آن را با دو ملاقه ماست ترش مخلوط کنید و یخ خرد شده را داخل آن بریزد و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش یخ

  • آش یخ جزو غذای محلی - آذربایجانی می‌باشد.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت می‌باشد.
  • آش یخ را می‌توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می‌باشد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره