برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

میخوای راز سر نرفتن سوپ جو رو بدونی؟

منبع
نمناک
بروزرسانی
میخوای راز سر نرفتن سوپ جو رو بدونی؟

نمناک/ اگر شما هم با مشکل سر رفتن سوپ جو مواجه هستید ترفند کاربردی که هر کدبانویی برای سر نرفتن جو از آن استفاده میکند را برایتان خواهیم گفت تا در مواقع لازم از آن استفاده کنید. همراه ما با این ترفند آشنا شوید.

مواد لازم
جو، آب، روغن و کمی آبلیمو (دلخواه)

روش جلوگیری از سر رفتن سوپ جو

برای آنکه هنگام پخت سوپ جو یا هر نوع آش و غذایی که جو در ترکیبات اصلی آن قرار دارد، مانع از سر رفتن جو شوید کافیست ابتدا کمی روغن داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید گرم شود.
جوها را بعد از شستن کامل داخل روغن ریخته و کمی تفت دهید.
نیاز نیست تفت دادن جوها بیش از اندازه تکرار شود و یک تفت مختصر کافیست؛ بعد از تفت جوها کمی به آن آبلیمو اضافه کرده در مرحله آخر آب میریزیم و با گذاشتن درب قابلمه اجازه میدهیم جوها بپزند، آنهم بدون سر رفتن.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره