نماد آخرین خبر

ذائقه ها/ کاسترد ليمويي چاي سبز؛ دسري براي گياهخواران

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
ذائقه ها/ کاسترد ليمويي چاي سبز؛ دسري براي گياهخواران
پارسه گرد/ چي لازم دارم: خامه 100 گرم شکر ريزدانه 100 گرم زرده تخم مرغ 7 عدد چاي سبز کيسه‎اي 4 عدد آب جوش 1 پيمانه ليمو ترش 1 عدد گلابي ½ عدد سيب ½ عدد طالبي ¼ عدد چه جوري درست ميشه: چاي‎هاي کيسه‎اي را در يک ظرف دهان باريک کوچک ريخته، آب جوش را اضافه مي‎کنيم و در آن را مي‌بنديم. پس از چند بار بهم زدن 10 دقيقه کنار مي‎گذاريم تا دم بکشد. چاي‎هاي کيسه‎اي را جدا کرده و ده دقيقه ديگر کنار مي‎گذاريم تا سرد شود. با همزن دستي زرده‎هاي تخم‎مرغ را همراه با شکر در کاسه‎اي متوسط هم مي‎زنيم تا کاملا در هم ترکيب شوند. کرم بدست آمده را در يک تابه کوچک ريخته، بر روي حرارت خيلي کم قرار مي‎دهيم تا جوش بيايد. همزمان بايد دائم هم بزنيد تا کرم نبرد. خامه را بر روي کرم تخم‌مرغ مي‎ريزيم و با همزن دستي هم مي‎زنيم تا به خوبي ترکيب شوند. در ادامه نيمي از چاي سبز را با کاسترد مخلوط کرده، در يک پارچ متوسط مي‎ريزيم و کف روي آن را جدا مي‎کنيم. سطح يک سيني فر را با حوله کاغذي مي‎پوشانيم. تعداد 8 عدد فنجان چاي يا رمکين (ظرف سراميکي) را داخل سيني گذاشته و مخلوط خامه را بين فنجان‎ها قسمت مي‎کنيم. سپس آنقدر آب جوش به سيني فر اضافه مي‎کنيم که تا نيمه فنجان‎ها را به خوبي در برگيرد. فر را از قبل با دماي 150 درجه سانتيگراد گرم مي‎کنيم. تابه را به مدت 40 دقيقه در فر قرار مي‎دهيم تا کاسترد به خوبي خود را بگيرد. بعد از آن فنجان‎ها را خارج کرده و کنار مي‎گذاريم تا کمي سرد شوند. پس از آن فنجان‎ها را با سلفون پوشانده و به مدت 4 ساعت در يخچال نگه مي‎داريم تا کاملا سرد شوند. در اين بين با استفاده از پوست کن لايه‎اي نازک از پوست نيمي از ليمو ترش را جدا مي‎کنيم. ليمو را از وسط برش داده و آبش را مي‎گيريم. پوست ليمو را در کنار آب ليمو، باقي‎مانده چاي سبز و شکر اضافه در يک تابه کوچک ريخته و بر روي حرارت ملايم اجاق بهم مي‎زنيم تا جايي که شکر کاملا حل شود. پس از به جوش آمدن مايع، شعله را کاهش داده و 2 دقيقه آهسته مي‎جوشانيم و بعد ظرف را کنار مي‎گذاريم تا سرد شود. گلابي، سيب و طالبي (خربزه) را پوست مي‎گيريم. دانه‎هايش را جدا کرده و ريز خرد مي‎کنيم. (بهتر است از هر دو سيب قرمز و زرد استفاده کنيم.) شربت بدست آمده را در يک کاسه متوسط با گلابي، سيب و طالبي (يا هرميوه‌اي که دوست داريد) که پوست کنده، هسته گرفته و ريز خرد شده‌اند ترکيب مي‎کنيم. شربت بدست آمده و ميوه‌ها را با قاشق روي کاسترد مي‌ريزيم و سرو مي‌کنيم.