نماد آخرین خبر

شيريني ها/ کلوچه ليمويي مناسب پذيرايي عصرانه به همراه چاي قند پهلو

منبع
ويستا
بروزرسانی
شيريني ها/ کلوچه ليمويي مناسب پذيرايي عصرانه به همراه چاي قند پهلو
ويستا/ براي ايجاد يک مزه ي بزرگ بايد به دنبال ليمو هاي بزرگ باشيد. ميوه هاي زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. براي صرفه جويي در زمان، و پريدن از يک مرحله، به جاي کرم از بستني براي وسط کيک استفاده کنيد. چي لازم دارم: آرد کيک=1/2- 1 فنجان بکينگ پودر=1 قاشق چاي خوري نمک=1/4 قاشق چاي خوري جوش شيرين=1/4 قاشق چاي خوري کره بدون نمک=6 قاشق سوپ خوري شکر=1 فنجان شکر=2 قاشق سوپ خوري تخم مرغ=3 عدد بزرگ وانيل=1/4 قاشق چاي خوري شير=1/3 فنجان ليموي بزرگ=1 عدد يا1/4 فنجان آب ليمو کرم=1 فنجان زنجبيل=2 قاشق سوپ خوري چطور بپزم: 1- درست کردن کيک: دماي فر را روي 375 درجه فارنهايت تنظيم کنيد. در يک ظرف جداگانه آرد، بکينگ پودر، نمک و جوش شيرين را الک کنيد. 1 فنجان شکر و کره را در يک کاسه متوسط ريخته و آن ها را با دستگاه مخلوط کن و با سرعت متوسط تا زماني که پف کند، مخلوط کنيد. يکي يکي تخم مرغ ها را به خمير اضافه کرده و مخلوط کنيد، بعد به تناوب آرد را به خمير اضافه کرده تا وقتي که ترکيب شوند آن ها را مخلوط کنيد. آب ليمو را هم بزنيد و به آن ها اضافه کنيد. 3/1 از خمير را در يک ظرف سفالي ريخته و آن را در فر قرار دهيد تا زماني که لبه هاي آن طلايي شود که حدودا 10 دقيقه طول مي کشد. زماني که آن را از فر در مي آوريد اجازه دهيد تا خنک شود، بعد از 5 دقيقه آن را برگردانيد تا کاملا خنک شود. 2- درست کردن کرم: دو قاشق شکر باقي مانده و زنجبيل را به کرم اضافه کنيد و هم بزنيد و به اندازه 1/2 اينچ روي کيک ها بماليد و آن ها را سرو کنيد.