سوپ و آش/ آبگوشت کشک ملايري
نمناک/ چي لازم دارم: گوشت گوسفند با استخوان 500 گرم لپه 150 گرم چغندر 2 عدد متوسط برنج 1 پيمانه کشک سابيده شده 500 گرم پياز 1عدد متوسط پياز داغ وسيرداغ به مقدار لازم برشتوک 5 قاشق غذا خوري آب 4 ليوان نمک وزرد چوبه به مقدار لازم چطوري درست کنم: ابتدا گوشت ,لپه و پياز را همراه 4 ليوان اب روي اجاق گذاشته تا بپزد. سپس چغندر ها را به صورت حبه قندي خورد ميکنيم وبه غذا اضافه مکنيم بعداز 2ساعت برنج را شسته واضافه ميکنيم وقتي برنج هم کمي پخت به غذا برشتوک را اضافه ميکنيم و يک ربع قبل از اينکه غذا را از روي اجاق برداريم کشک را اضافه ميکنيم اين غذا به خاطر چغندري که دارد مقدار خيلي کمي شيرين است اگر شيريني چغندر کم بود يک يا دو قاشق شکر ميريزم در اخر با پياز داغ و سير داغ و در صورت تمايل با نعنا داغ تزيين ميکنيم . بر اي تهيه برشتوک کمي ارد را با روغن (ترجيحا روغن حيواني) تفت ميدهيم ودر ابگوشت ميريزيم تا لعاب دار بشود