برترين ها/ اگر براي مهماني هايتان معمولا چند مدل سالاد آماده مي کنيد، سالاد ژله اي را فراموش نکنيد. شما با همين روش مي توانيد انواع و اقسام سالادهاي قالبي دکوراتيو را درست کنيد و با آن پز دهيد.
چي لازم داريم؟
مواد لازم براي لايه اول:
3 ق چ پودر ژلاتين
1 ق چ شکر
1 فنجان آب
4 /1 ق نمک
1 عدد کلم بروکلي
2 عدد هويج
12 عدد گوجه گيلاسي
3 قطره اسانس ليمو
مواد لازم براي لايه دوم:
1 عدد سينه مرغ
3 عدد سيبزميني متوسط
1 عدد هويج پخته
2 عدد خيار شور
2 ق س جعفري
2 /1 پيمانه سس مايونز
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
1 عدد پياز خرد شده
چطوري بپزيم؟
طرز تهيه لايه اول:
1. در ظرف مناسبي آب، پودر ژلاتين و شکر را مخلوطکنيد سپس ظرف را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد تا ژلاتين کاملاًحل شود. بعد از حل شدن ژلاتين، نمک و اسانس ليمو را اضافه کنيد. مواد را داخل يک ظرف بريزيد و آن را در يخچال به مدت 10 دقيقه قرار دهيد سپس نيمي از مخلوط ژلاتين آماده را در ظرف بريزيد و دوباره به مدت 20 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد تا سفت شود.
2. کلم بروکلي و هويجها راخردکنيد و بشوييد. گوجهفرنگي را هم از وسط نصف کنيد سپس آنها را بخارپزکنيد.حالاظرف را از فريزر خارج کنيد و مواد بخارپز شده را روي آن بچينيد.باقيمانده مخلوط ژلاتين را روي مواد بريزيد و سپس ظرف را به مدت 20 دقيقه ديگر در يخچال بگذاريد تا کاملاًخودش را بگيرد.
طرز تهيه لايه دوم:
1. سينه مرغ را همراه با مقداري پياز،آب،نمک،فلفل و زردچوبه در يک قابلمه روي حرارت بگذاريد تا بپزد. هويج و سيبزميني را هم بپزيد. بعدازاينکه مرغ پخت، آن را ريشريش کرده، کنار بگذاريد. سيبزميني و هويج راهم بعدازاينکه پخته شدند،رنده کنيد. خيار شورهارا هم خردکنيد.
2. اکنون سينه مرغ ريشريش شده،سيبزميني و هويج رنده شده و خيار شور خردشده را همراه با جعفري خرده شده، نمک، فلفل و سس مايونز در يککاسه مناسب باهم مخلوطکنيد. قالب را از داخل يخچال بيرون آوريد و مخلوطي را که آماده کردهايد را روي آن بريزيد و به مدت 3 ساعت ظرف را در يخچال قرار دهيد تا مواد سرد و سفت شوندسپس آن را در ظرف مناسبي برگردانيد.