سوپ و آش/ آبگوشت کشک؛ غذاي محلي اراکي ها
برترين ها/ اگر آبگوشت کشک نخوردهايد به شما پيشنهاد مي کنيم حتما اين نوع آبگوشت اراکي را امتحان کنيد. اراکيها استاد آبگوشت پختن هستند.آبگوشت کشک يک غذاي سنتي و محلي مردم استان مرکزي و بهخصوص اراکيهاست.آبگوشتي که اگر يکبار امتحانش کنيد حتما يک از مشتريهاي پروپاقرص آن ميشويد. براي 4 نفر چي لازم دارم: 400 گرم گوشت آبگوشتي 1 عدد پياز 2 عدد چغندر آشي 1 پيمانه نخود و لوبيا سفيد 2 /1 1 پيمانه کشک به ميزان لازم نمک و زردچوبه به ميزان لازم نعنا داغ چطوري درست کنم: 1. نخود و لوبيا را 24 ساعت قبل خيس کنيد و چند بار آبش را عوض کنيد. 2. حالا نخود و لوبيا را با يک عدد پياز نگيني شده و چغندر خرد شده و گوشت درون قابلمه بريزيد و با دو ليوان آب ولرم بگذاريد روي حرارت کم بپزد. 3. وقتي گوشت پخت ، کشک را با زردچوبه و نمک هم بزنيد و بگذاريد يک ربع روي حرارت کم بجوشد. 4. آبگوشت که جا افتاد نعنا داغ و مخلوط کشک را به آن اضافه کنيد. 5. نخود و لوبيا و چغندر را جدا کنيد و بکوبيد.در اين آبگوشت ، گوشت را نبايد بکوبيد. نکته: اگر چغندر در دسترس نبود ، دو عدد بادمجان را سرخ کنيد و پانزده دقيقه آخر به آبگوشت اضافه کنيد.