غذاي اصلي/ «برگر بادمجان»؛ فست فود سالم را به خانه بياوريد
آخرين خبر/ چي لازم دارم: بادمجان 2 عدد بزرگ - 1100 گرم آرد 1 فنجان تخم مرغ 2 عدد (زده شده) خرده نان 2 فنجان پنير موزارلا 450 گرم (تازه، ورقه شده) روغن نباتي براي سرخ کردن سس گوجه فرنگي 2 فنجان (خانگي يا آماده) نان همبرگر 24 عدد چطور بپزم: بادمجان ها را به صورت طولي به شکل ورقه هايي به ضخامت 1 سانتي متر برش دهيد. سپس با يک قالب بيسکويت بري از هر ورقه 2 دايره در بياوريد دايره ها را در يک سبد بريزيد و 1 و نيم قاشق سوپخوري نمک روي آنها بپاشيد و هم بزنيد. سبد را روي يک کاسه قرار دهيد و بگذاريد 45 دقيقه بمانند تا رطوبت اضافي شان خارج شود و عرق کنند. تکه هاي بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانيد سپس داخل تخم مرغ فرو کنيد و در آخر با خرده نان بپوشانيد. يک تابه ي بزرگ را روي شعله ي متوسط داغ کنيد و آنقدر روغن بريزيد که کف تابه را بپوشاند. تکه هاي بادمجان روکش شده را 2 تا 3 دقيقه سرخ کنيد و يکبار هم برگردانيد تا هر دو طرف آن قهوه اي طلايي شود. تکه هاي بادمجان سرخ شده را در بياوريد و آنها را بلافاصله در بشقابي که کف آن حوله کاغذي انداخته ايد بچينيد. به کار سرخ کردن ادامه بدهيد تا همه ي بادمجان ها سرخ شوند. در صورت لزوم روغن را عوض کنيد. نان هاي همبرگر را نصف کنيد و 1 قاشق سوپخوري سس گوجه فرنگي روي تکه ي پاييني بماليد. برگر بادمجان را روي سس قرار دهيد و يک قاشق سوپخوري ديگر سس و يک ورقه پنير موزارلا روي آن قرار دهيد. وقتي همه ي نان ها را از برگر بادمجان پر کرديد آنها را در يک سيني فر که با کاغذ روغني پوشيده شده بچينيد. فر را روي کباب پز بگذاريد و درجه ي آن را زياد کنيد. سپس سيني بادمجان برگر ها را زير کباب پز قرار دهيد و تا زماني که پنير آب شود حرارت دهيد. سپس تکه ي رويي د همبرگر را روي آن قرار دهيد و بلافاصله سرو نماييد. با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar