آخرين خبر/
مواد لازم:
سينه مرغ پخته: 2 عدد
کلم بروکلي: 1 ليوان
هويج: 1 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
پنير رنده شده: 2 قاشق غذاخوري
آرد: به مقدار لازم
پودر سوخاري: به مقدار لازم
طرز تهيه :
داخل قابلمه اي آب و نمک بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد سپس کلم بروکلي ها را داخل آب جوش بريزيد و پس از 5 دقيقه که جوشيد کلم بروکلي ها را با آب سرد ابکشي کنيد.
کلم بروکلي هاي جوشيده ، سينه مرغ پخته ، هويج خرد شده و پنير رنده شده را داخل ميکسر بريزيد و بزنيد تا به شکل خميري نرم شود ( ميتوانيد 2 بار چرخ کنيد ) سپس به آن نمک و فلفل بزنيد.
خمير ناگت را 1 ساعت داخل يخچال بگذاريد و استراحت دهيد ، تخم مرغ را داخل کاسه اي بريزيد و با چنگال بزنيد.
آرد سوخاري و آرد سفيد را داخل ظرف هاي جداگانه بريزيد ، با دست تکه هايي از مايه ناگت برداريد و به آن شکل دهيد سپس ناگت ها را به نوبت در آرد سفيد ، تخم مرغ و آرد سوخاري بزنيد.
پس از آماده شدن ناگت ها را داخل سيني فر که چرب کرده ايد بگذاريد و در فر با دماي 200 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه بگذاريد تا طلايي شوند سپس همراه با سس و سالاد سرو کنيد.
نکته ها :
ميتوانيد ناگت ها را در روغن هم سرخ کنيد ، ميتوانيد به مايه ناگت 1 تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوري آرد نخودچي اضافه کنيد تا بافت منسجم تري داشته باشد ، به جاي کلم بروکلي ميتوانيد از قارچ خام استفاده کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد