برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ناهار/ طرز تهيه خورش چغاله بادام

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
ناهار/ طرز تهيه خورش چغاله بادام
ايران کوک/ چي لازم دارم: چغاله بادام نيم کيلو گوشت خورشتي نيم کيلو نعناع تازه 150 گرم جعفري تازه 350 گرم پياز بزرگ 2 عدد زردچوبه 1 قاشق چايخوري آب ليمو ترش و آبغوره 1/2 فنجان روغن نمک و فلفل چطوري درست کنم: ابتدا پيازهاي خلال شده را در يک قابلمه متوسط در روغن سرخ کنيد. در اين هنگام زردچوبه را هم اضافه کنيد. قطعات گوشت خورشي را نيز به همراه چغاله ها که چوب انتهاي آنها گرفته شده است، به پياز داغ اضافه کنيد و با هم تفت دهيد. بعد از مرحله تفت دادن، 4 ليوان آب در قابلمه بريزيد. نمک و فلفل را نيز به مقدار لازم اضافه کنيد.حالا شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذاريد تا مواد خورش آرام آرام بپزند. پخت چغاله نيز مانند پخت گوشت به زمان زيادي نياز دارد . در فاصله پخت گوشت و چغاله، نعناع و جعفري را خرد کرده و در مقداري روغن تفت دهيد. بعد از آنکه گوشت خورش نيم پز شد، مخلوط نعنا و جعفري سرخ شده را به آن اضافه کنيد و بگذاريد خورش جا بيفتد. سپس زماني تقريبا حدود يک ربع تا نيم ساعت پيش از سرو غذا چاشني ترشي را اضافه کنيد. اين چاشني با توجه به ذائقه شما مي تواند آب ليموترش يا آب غوره باشد. پس از آنکه ترشي آب ليمو يا آب غوره خورش را مزه دار کرد، آن را به همراه پلو سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد