غذاي اصلي/ خوراک مرغ و قارچ با ادويه کاري
ايران کوک/ چيـکن کاري يا مرغ کاري از غذاهاي بسيار معروف هندوستان است که با ادويه مخصوص کاري تهيه مي شود. در اين دستور با اضافه کردن قارچ و خامه طعم لذيذ خوراک مرغ بيشتر احساس مي شود. چي لازم دارم: خمير ورقه اي 2قطعه پيازچه 4 شاخه سير له شده 1 حبه پودر کاري 2 قاشق چايخوري قارچ اسلايس 120 گرم سينه مرغ خورد شده 300 گرم خامه 50 گرم نمک و فلفل بسته به ذائقه چطوري بپزم: 1. خمير ها را داخل فر گذاشته و روي آن کمي روغن بماليد و تا وقتي که پف کند و طلايي شود آن را در فر 180 درجه بپزيد.(حدود 10 تا 15 دقيقه) 2. مرغ را حبه اي و درشت خرد کنيد. سپس آن را با نمک و فلفل و سس خردل مزه دار کنيد. 3. روغن را داخل تابه داغ کنيد و پيازچه خرد شده و سير ريز شده را يک تفت سريع بدهيد و بعد قارچ چهار قاچ شده و مرغ را اضافه کنيد وبا حرارت نسبتا بالا تـفت دهيد. بعد از 10 تا 15 دقيــقه خـامه و کاري را اضـافه کنيد و حــــرارت را کم کنيد. 5 دقيقه ديگر پخت را ادامه دهيد تا کمي غلظت پيدا کند. 4. خوراک را در دو ظرف سرو کنيد و رود هر کدام يک تکه نان بگذاريد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد