نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ «دمپختک» را به شيوه تهراني ها بپزيد

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «دمپختک» را به شيوه تهراني ها بپزيد
برترين ها/ چي لازم دارم: برنج براي 2 نفر لپه باقلا 100 گرم گوشت چرخ کرده 250 گرم پياز سرخ کرده 4 ق غ رب گوجه 3 ق غ زعفران، نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم چطور بپزم: 1. لپه باقلا رو با مقداري آب جوش ميخيسانيم و بعد از 20 دقيقه با مقداري آب جوش ميپزيم طوري که له نشود. برنج رو هم ميخيسانيم و بعد در آب جوش 1 قاشق رب گوجه ريخته و خوب هم ميزنيم تا رب گوجه تو آب حل شود. 2. سپس برنج را در آن ميريزيم و با توجه به نوع برنج آبکش ميکنيم (معمولاً براي پلو مخلوط برنج رو کمي خشک تر بر مي داريم). گوشت چرخ کرده را با پياز سرخ شده کمي تفت ميدهيم و لپه باقلا را هم اضافه مي کنيم. 3. رب گوجه را اضافه کرده و خوب هم ميزنيم طوري که لپه باقلا له نشود. بعد از اينکه احساس کرديم رب گوجه خوب تفت خورده، برنج آبکش شده را هم اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم. فقط فراموش نکنيد که مقداري برنج ساده براي ته ديگ کنار بگذاريد. 4. کف قابلمه مقدار کمي آب، روغن و زعفران ميريزيم و بعد برنج ساده (يا سيب زميني حلقه شده) را قرار ميدهيم و بعد هم برنج مخلوط را اضافه مي کنيم. 5. بعد از اينکه برنج بخار کرد مابقي زعفران آبکرده را ميريزيم روي برنج و شعله را کم ميکنيم تا برنج دم بکشد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد