برترین ها/ چی لازم دارم:
برنج برای 2 نفر
لپه باقلا 100 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز سرخ کرده 4 ق غ
رب گوجه 3 ق غ
زعفران، نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
1. لپه باقلا رو با مقداری آب جوش میخیسانیم و بعد از 20 دقیقه با مقداری آب جوش میپزیم طوری که له نشود. برنج رو هم میخیسانیم و بعد در آب جوش 1 قاشق رب گوجه ریخته و خوب هم میزنیم تا رب گوجه تو آب حل شود.
2. سپس برنج را در آن میریزیم و با توجه به نوع برنج آبکش میکنیم (معمولاً برای پلو مخلوط برنج رو کمی خشک تر بر می داریم). گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده کمی تفت میدهیم و لپه باقلا را هم اضافه می کنیم.
3. رب گوجه را اضافه کرده و خوب هم میزنیم طوری که لپه باقلا له نشود. بعد از اینکه احساس کردیم رب گوجه خوب تفت خورده، برنج آبکش شده را هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. فقط فراموش نکنید که مقداری برنج ساده برای ته دیگ کنار بگذارید.
4. کف قابلمه مقدار کمی آب، روغن و زعفران میریزیم و بعد برنج ساده (یا سیب زمینی حلقه شده) را قرار میدهیم و بعد هم برنج مخلوط را اضافه می کنیم.
5. بعد از اینکه برنج بخار کرد مابقی زعفران آبکرده را میریزیم روی برنج و شعله را کم میکنیم تا برنج دم بکشد.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید