برترين ها/
چي لازم دارم:
برنج براي 2 نفر
لپه باقلا 100 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پياز سرخ کرده 4 ق غ
رب گوجه 3 ق غ
زعفران، نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
1. لپه باقلا رو با مقداري آب جوش ميخيسانيم و بعد از 20 دقيقه با مقداري آب جوش ميپزيم طوري که له نشود. برنج رو هم ميخيسانيم و بعد در آب جوش 1 قاشق رب گوجه ريخته و خوب هم ميزنيم تا رب گوجه تو آب حل شود.
2. سپس برنج را در آن ميريزيم و با توجه به نوع برنج آبکش ميکنيم (معمولاً براي پلو مخلوط برنج رو کمي خشک تر بر مي داريم). گوشت چرخ کرده را با پياز سرخ شده کمي تفت ميدهيم و لپه باقلا را هم اضافه مي کنيم.
3. رب گوجه را اضافه کرده و خوب هم ميزنيم طوري که لپه باقلا له نشود. بعد از اينکه احساس کرديم رب گوجه خوب تفت خورده، برنج آبکش شده را هم اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم. فقط فراموش نکنيد که مقداري برنج ساده براي ته ديگ کنار بگذاريد.
4. کف قابلمه مقدار کمي آب، روغن و زعفران ميريزيم و بعد برنج ساده (يا سيب زميني حلقه شده) را قرار ميدهيم و بعد هم برنج مخلوط را اضافه مي کنيم.
5. بعد از اينکه برنج بخار کرد مابقي زعفران آبکرده را ميريزيم روي برنج و شعله را کم ميکنيم تا برنج دم بکشد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد