غذاي اصلي/ آبگوشت کشک بادمجان؛ آبگوشت لُريِ معروف
بيتوته/ چي لازم دارم: نخود و لوبيا ۱ پيمانه لوبيا چيتي يک دوم پيمانه عدس يک دوم پيمانه گوشت گردن گوسفند ۱ کيلوگرم پياز ۱ عدد درشت بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده ۴ عدد درشت نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم کشک ۱ پيمانه سير سرخ کرده ۴ حبه نعنا داغ ۱ قاشق سوپخوري چطوري درست کنم: حبوبات را از شب قبل بخيسانيد و بعد آب آن را دور بريزيد. آنگاه گوشت و پياز را همراه با حبوبات در قابلمه بريزيد و به مقدار لازم آب بيفزائيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد. سپس حرارت را ملايم کنيد تا آبگوشت بپزد. حال بادمجانها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بيفزائيد. کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنيد و با سير و نعنا داغ آن را بيارائيد. يادآوري: آبگوشت بايد خوب جا بيفتد و بعد بادمجانها را به آن بيفزائيد تا خيلي له نشود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد