غذاي اصلي/ فلافل سالم و خوشمزه را در خانه بپزيد
آشپزي ايراني/ چي لازم دارم: نخود خيس شده : 250 گرم پياز : يک عدد بزرگ سير : 3 حبه رب گوجه فرنگي : يک قاشق مرباخوري سيب زميني آب پز : يک عدد کوچک ادويه کاري : 2 قاشق چايخوري فلفل ، نمک و زردچوبه : به ميزان دلخواه چطور بپزم: 1- نخود را به همراه پياز و سير چرخ کنيد (نخود چرخ شده بايد کمي زبر باشد). 2- سيب زميني رنده شده، رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه کنيد و خوب ورز دهيد. 3- قبل از سرخ کردن فلافل مقداري کمي آب اضافه کنيد تا مايه نسبتاٌ نرم تر شود با اين کار فلافل ترد خواهد شد. 4- براي فرم دادن فلافلها ميتوانيد از دستگاههاي مخصوص استفاده کنيد يا اين کار را دستي انجام دهيد. نکتهها : 1-هيچ وقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نکنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين مي برد و مانند کتلت خواهد شد . 2- براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده شود . 3- ميتوانيد به جاي رب گوجه از يک عدد گوجه فرنگي رنده شده استفاده کنيد. 4- براي سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده کنيد؛ براي صرفه جويي در روغن و سرعت پخت شعله را کم کنيد تا فلافل شما نيز مغز پخت شود. طرز تهيه سس فلافل : يک عدد سيب زميني آب پز و له شده را با مقداري رب گوجه، فلفل و نمک در آب حل کنيد و مواد را بپزيد تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد . ميزان تندي اين سس به سليقه و ذائقه شما بستگي دارد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد