نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ طرز تهيه « تارت گوشت و قارچ »

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه « تارت گوشت و قارچ »
آخرين خبر/ چي لازم دارم: تخم مرغ : 2 عدد ماست : 1 پيمانه روغن : 1 پيمانه بکينگ پودر : 1 قاشق مرباخوري نمک : کمي آرد : به اندازه اي که به دست نچسبد مواد مياني : گوشت چرخ کرده قارچ فلفل دلمه سوسيس،کالباس پنير پيتزا ذرت چطوري درست کنم: اول دو تا تخم مرغ را با ماست با چنگال مي زنيم بعد روغن مايع را مي ريزيم، سپس نمک و آرد و بکينگ پودر را با هم مخلوط و الک مي کنيم و کم کم به تخم مرغها اضافه مي کنيم. بعد اينکه خميرمان را آماده کرديم مواد مياني را آماده مي کنيم . خمير رو به قطر نيم ميليمتر باز ميکنيم و توي قالب قرار ميديم،روي خمير رو با چنگال سوراخ ميکنيم که خمير پف نکنه،روي خمير سس گوجه فرنگي ميزنيم،پنير پيتزا و مواد گوشتي و در آخر باز هم پنير پيتزا.روي خمير رو با نوارهاي خمير ميپوشونيم با زرده تخم مرغ،يک قاشق شير و زعفرون رومال ميکنيم،کنجد ميپاشيم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180درجه به مدت نيم ساعت ميذاريم بپزه،در آخر حدود 5دقيقه گريل رو روشن ميکنيم تا روي تارت هم طلايي بشه.نوش جان با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد