4767 0 نظـــــــر  

مجله آشپزي مثبت/ کوکو سبزي هميشه طرفداران خودش را دارد. مخصوصاً کوکوهاي شمال کشور. گرگاني‌ها کوکو سبزي متفاوتي دارند که با اسفناج و گشنيز درست مي‌شود و البته با طعمي متفاوت و بي‌نظير.
چي لازم دارم (براي 4 نفر):
400 گرم اسفناج خرد شده
200 گرم گشنيز خرد شده
2 عدد تخم‌مرغ
به ميزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
1 ق س آرد سفيد
2 حبه سير
چطور بپزم:
1. اسفناج خرد شده، سير و گشنيز را درون کاسه بزرگي بريزيد و هم بزنيد تا مخلوط شوند.
2. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در ظرفي بشکنيد و روي سبزي‌ها بريزيد.
3. نمک و فلفل و زردچوبه را هم بريزيد و خوب هم بزنيد.
4. حالا آرد را هم اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
5. تابه را روي حرارت بگذاريد و دو قاشق غذاخوري روغن درون آن بريزيد و بگذاريد خوب داغ شود. وقتي روغن داغ شد با يک قاشق بزرگ مقداري از مواد را برداريد و درون روغن بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا خودش را بگيرد و سفت شود.
يه جورديگه
تره طعم خوبي به اين کوکو مي دهد اگر گشنيز نداشتيد مي توانيد از تره استفاده کنيد.

4767 0 نظـــــــر