12951 6 نظـــــــر  

مجله سلامت/ آيا در اين زمستان مي خواهيد به وزن ايده آل خود برسيد و چربي هاي شکمتان را آب کنيد؟ با مجله سلامت همراه شويد تا با ۱۵ ماده غذايي عالي براي کاهش وزن در زمستان آشنا شويد:

پستوي دانه کدوتنبل:
شما مي‌توانيد دانه‌هاي کدو تنبل را با ريحان، پنير پارمسان و سير ترکيب کنيد تا يک پستوي عالي داشته باشيد. همچنين مي‌توانيد آن را تفت دهيد و بر روي سالاد خود بريزيد. براي اينکه بتوانيد از مزاياي آن بهترين استفاده را ببريد، در سوپ خود اضافه کنيد.

چاي سبز داغ:
با فرا رسيدن فصل زمستان، اگر بتوانيد روزانه ۴ الي ۵ فنجان چاي سبز داغ بخوريد نه تنها گرم خواهيد شد بلکه سرعت متابوليسم بدن نيز افزايش پيدا مي‌کند و کالري‌هاي بيشتري سوزانده مي‌شود. در چنين شرايطي چربي‌هاي شکمي نيز آب خواهد شد. اين موضوع به خاطر پلي فنولي است که در چاي سبز يافت مي‌شود. اين پلي فنول با نام EGCC شناخته شده است. همچنين چاي سبز حاوي آمينو اسيد تيانين است که هوشياري ذهني و آرامش را براي شما به ارمغان مي‌اورد و به شما کمک مي‌کند تصميمات منطقي و عاقلانه اي بگيريد. به همين خاطر به جاي مصرف غذاهاي پر چرب و پر کالري به غذاهاي سالم روي خواهيد اورد.

کلم بروکسل تفت داده شده:
اين گياه با وجود مواد مغذي فراواني که در خود دارد يکي از غذاهاي عالي براي بدن محسوب مي‌شود. شما مي‌توانيد کلم بروکسل را با ادويه‌هاي مختلف تفت دهيد و مواد مغذي ديگري به آن بيفزاييد. اين ماده يکي از گياهان ايده آل براي کاهش وزن است زيرا سرشار از فيبر است و مي‌تواند سم زداي خوبي براي بدن باشد.

حمص چغندر:
براي اينکه رنگ صورتي به حمص خود بدهيد، آن را با چغندر ترکيب کنيد. زماني که چغندر را مي جوشانيد، دو قاشق غذاخوري آب ليموي تازه به آن اضافه کنيد تا بتواند رنگ زيبا و درخشان آن را حفظ کند. بعد از اينکه آن را به نخود، روغن زيتون و تاهيني اضافه کرديد و حمص را ايجاد نموديد، رنگ صورتي زيبايي خواهيد داشت. سعي کنيد از دستور پخت‌هاي ديگري براي استفاده از چغندر در مواد غذايي استفاده کنيد.

آلو خشک:
تابستان بهترين زمان براي تهيه ميوه‌هاي خشک است. پاييز و زمستان نيز بهترين زمان براي اضافه کردن اين مواد به رژيم غذايي است. آلوي خشک يکي از بهترين مواد طبيعي براي درمان يبوست است. خوردن چهار الي پنج عدد آلوي خشک در روز، سه گرم فيبر وارد بدن مي کند. نيمي از فيبر موجود در آن نامحلول است و به سرعت غذا در روده کمک مي‌کند. نيم ديگر آن فيبر محلول با سرعت پايين است که براي بهبود سيري بسيار مفيد است و مي‌تواند کلسترول خون را پايين بياورد و سطح قند خون را تنظيم نمايد. هر دو نوع فيبر به سلامت روده‌ها کمک مي‌کند.

کدو حلوايي و اسپاگتي:
زماني که هوا سرد است، کدو حلوايي به همراه اسپاگتي يکي از بهترين جايگزين‌ها براي اسپاگتي تنهاست. اين غذا يک وعده غذايي سالم است و تنها يک پيمانه از آن ۴۰ کالري دارد. اين مقدار کالري حدود ۷۵ درصد کمتر از کالري دريافتي از يک پيمانه پاستاي ساده است. همچنين اين ماده سرشار از فيبر است. اين موضوع بدين معناست که مي‌تواند مدت زمان زيادي شما را سير نگه ‌دارد و به کاهش چربي‌هاي شکمي کمک کند.

کيوي:
اين ميوه ممکن است ظاهر کوچکي داشته باشد اما در برگيرنده اکتينيدين است. همانطور که مي‌دانيد اکتينيدين آنزيم منحصر به فردي است که در کيوي يافت مي‌شود و با شکستن پروتئين در بدن به هضم غذا کمک مي‌کند. کيوي همچنين سرشار از فيبر پربيوتيک است که به روده کمک مي‌کند سلامت بهتر و بيشتري داشته باشد. تحقيقات نشان داده است که مصرف روزانه کيوي به اجابت مزاج کمک مي کند. به همين خاطر نصف پيمانه از آن مي‌تواند بسيار مفيد باشد.

رازيانه:
تقريبا همه سبزيجات براي سلامت بدن مفيد هستند زيرا به محرک‌هايي که باعث تحريک معده مي‌شوند و نفخ را ايجاد مي‌کنند کمک مي‌کند از معده خارج شود. در اين ميان رازيانه قدرت شگفت انگيزي دارد. اين ماده در پاييز و زمستان بسيار عالي است و به کاهش نفخ و گاز معده کمک مي‌کند. رازيانه منبع خوبي از پتاسيم است و به بازسازي تعادل طبيعي سطح مايعات در بدن و بهبود نفخ کمک مي‌کند. سعي کنيد آن را به سالاد و غذاهاي خود اضافه کنيد.

قارچ:
اگر بدانيد قارچ چه مزاياي شگفت انگيزي براي بدن دارد حتما از آن در وعده‌هاي غذايي خود استفاده خواهيد کرد. فصل پاييز بهترين زمان براي تهيه سس‌هاي مبتني بر گوجه فرنگي و قارچ است. همچنين شما مي‌توانيد آن را تفت دهيد و به سالاد و غذاهاي خود بيفزاييد. استفاده از قارچ به خاطر داشتن چربي و کالري اندک مي‌تواند به کاهش چربي‌هاي شکمي و صاف شدن آن کمک کند.

برنج قهوه اي:
خوردن مواد غذايي سالم نيز ممکن است باعث ايجاد گاز و نفخ معده شود. برنج قهوه اي تنها غذاي نشاسته داري است که باعث ايجاد گاز معده نمي‌شود.

کدو حلوايي زمستاني:
بله شما مي‌توانيد کدو حلوايي را در پاييز نيز تهيه کنيد. اما کدو حلوايي هاي زمستاني پوست ضخيم تري دارند و به زمان پخت بيشتري نياز خواهند داشت. به همين خاطر يک غذاي اصلي محسوب مي‌شود.

سيب:
يکي از بهترين و طبيعي ترين مواد براي کاهش وزن سيب است. شما مي‌توانيد سيب را به صورت خام مصرف کنيد، روي آن دارچين بپاشيد يا با ساير مواد بپزيد. از خوردن بيش از حد سيب خودداري کنيد. مطالعات انجام شده نشان مي‌دهد که خوردن سيب قبل از وعده غذايي تعداد کالري دريافتي را کاهش مي‌دهد.

پسته:
پسته نيز به خاطر داشتن مواد مغذي فراوان بهترين ماده براي آب کردن چربي‌هاي شکمي و کاهش وزن است. اين ماده ترکيب جالبي از پروتئين، فيبر و اسيدهاي چرب سالم دارد و مي‌تواند در طول روز شما را سير نگه دارد. به خاطر پوستي که بر روي پسته وجود دارد ، به شما کمک مي‌کند از خوردن بي پروا خودداري کنيد. رنگ سبزي که در پسته مشاهده مي‌کنيد به خاطر آنتي اکسيدان‌هايي است که در آن يافت مي‌شود. برخي از مواد غذايي باعث ايجاد گاز و نفخ در معده مي‌شوند اما پسته چنين نيست.

سبزيجاتي با برگ سبز:
اين سبزيجات سرشار از آنتي اکسيدان‌هاي مختلف هستند و مي‌توان از آن در تهيه سوپ و ساير مواد استفاده کرد. کلم پيچ خود را کمي ماساژ دهيد تا فيبر موجود در آن کمي بشکند سپس ان را با سير و روغن زيتون تفت دهيد. اسفناج را در اسموتي‌هاي خود با موز ترکيب کنيد تا يک ماده سبز رنگ قدرتمند براي صبحانه داشته باشيد. برگ چغندر را به سوپ خود اضافه کنيد. بافت اين سوپ مي‌تواند مدت زمان بيشتري سير نگه دارد.
فلفل تند يکي از بهترين غذاها براي کاهش وزن محسوب مي‌شود. کپسايسين فلفل متابوليسم بدن را تحريک مي‌کند و به سوزاندن کالري‌ها کمک فراواني خواهد کرد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد

12951 6 نظـــــــر