4111 0 نظـــــــر  

شرق/ اگر مي خواهيد به يک آشپز با سرعت عمل بالا تبديل شويد، اين نکات را رعايت کنيد:
۱) چند تخته آشپزي داشته باشيد. به جاي خرد کردن يک ماده غذايي، شستن تخته و خرد کردن ماده غذايي ديگر بهتر است از دو تخته آشپزي استفاده کنيد. براي گوشت قرمز، مرغ و ماهي از يک تخته و براي سبزيجات از تخته ديگري استفاده کنيد. با اين کار هم سرعت آشپزي تان بالا مي رود، هم از انتقال آلودگي پيشگيري مي کنيد. اين نکته را درباره چاقو هم رعايت کنيد.
۲) يک چاقوتيزکن در آشپزخانه داشته باشيد و چاقوها را هميشه تيز نگه داريد. چاقوهاي تيز و برنده سرعت عمل شما را در آشپزي بيشتر مي کنند
۳) قبل از شروع آشپزي، مواد اوليه را آماده کنيد. با اين کار، سرعت عمل تان در آشپزي بيشتر مي شود.
۴) غذاهاي منجمد را براي يخ زدايي زودتر از فريزر بيرون بگذاريد و در يخچال قرار دهيد.
۵) از وسايل مخصوص خرد کردن مواد غذايي مختلف و سبزيجات متنوع استفاده کنيد؛ مثلا استفاده از وسيله کوچکي که تخم مرغ آب پز و سيب زميني پخته را به برش ها ي نازک تقسيم مي کند، موجب مي شود وقت کمتري براي خرد کردن اين مواد غذايي صرف کنيد. استفاده از رول ها ي کوچک سير خرد کن هم سرعت تان را در خرد کردن سير بيشتر مي کند و هم موجب مي شود دست تان بوي سير نگيرد.
۶) همزن، قاشق، ملاقه و کفگير هايي در اندازه ها ي مختلف داشته باشيد. قيچي و پيمانه هاي آشپزي هم مي توانند در آشپزخانه به کمک تان بيايند.
۷) براي ريختن روغن در ماهيتابه از ظروف کوچک اسپري کننده استفاده کنيد. اين کار موجب مي شود هر بار زمان کمتري را براي باز و بسته کردن درب ظرف روغن صرف کنيد و در ضمن روغن کمتري براي پخت غذا استفاده کنيد.
۸) از لوازم آشپزخانه سبک و راحت و خوش دست که اصول ارگونومي در طراحي آنها رعايت شده، استفاده کنيد. اين موضوع در بالا بردن سرعت کارتان بسيار موثر است.
۹) حبوبات اگر از شب قبل در آب خيس بخورند، زودتر مي پزند. در صورت استفاده از حبوبات، بهتر است آنها را از شب قبل خيس کنيد.
۱۰) رب، آب ليمو، آب غوره و نمک را در مراحل آخر پخت به غذا اضافه کنيد. افزودن اين مواد و اسيدي کردن محيط غذا، زمان پخت گوشت را بيشتر مي کند.
۱۱) براي پخت غذا از ظروف بزرگ استفاده کنيد. با اين کار، سطح بيشتري گرم مي شود و غذا زودتر مي پزد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد

4111 0 نظـــــــر