2568 1 نظـــــــر  

برترين ها/ اسنک شور خانگي
چي لازم دارم:
1.5 پيمانه آب گرم
2 قاشق غذاخوري شکر
2قاشق چايخوري نمک
2 و 1/4 قاشق چايخوري خمير مايه خشک
4.5 پيمانه آرد سفيد
4 قاشق غذاخوري کره آب شده
روغن زيتون براي کف سيني فر
10 پيمانه آب
2/3 پيمانه جوش شيرين
يک زرده تخم مرغ بزرگ + يک قاشق غذاخوري آب
نمک دريايي، نمک، پنير پارمسان
چطور بپزم:
1. در کاسه همزن، آب، نمک، شکر و خمير مايه را با هم مخلوط کنيد. 5 دقيقه به آن استراحت دهيد تا پف کند.
2. کره آب شده و آرد را اضافه کنيد. با قلاب همزن حدود 4 تا 5 دقيقه هم بزنيد تا خمير شود و مواد به هم بچسبند و از ديواره کاسه همزن جدا شود.
3. خمير را درون کاسه چرب قرار دهيد، با دستمال روي آن را بپوشانيد و يک ساعت استراحت دهيد تا اندازه آن دوبرابر شود.
4. وقتي خمير تقريبا دو برابر شد، آن را درون 10 پيمانه آب جوشيده و جوش شيرين بريزيد.
5.فر را با دماي 450 درجه فارنهايت گرم کنيد و سيني هاي فر را با روغن زيتون چرب کنيد.
6.در يک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ ها را با مقداري آب هم بزنيد تا رقيق شود.
7.وقتي خمير بزرگ شد از کاسه بيرون بياوريد و به 8 قسمت مساوي تقسيم کنيد. هر گلوله خمير را به لوله هاي باريک 60 سانتي متري شکل دهيد و آنها را به هم بپيچيد تا شبيه عکس شود. انتهاي آن را محکم کنيد تا در طول پخت باز نشود.
8. خمير شکل گرفته را به مدت 30 ثانيه داخل کاسه آب جوش و جوش شيرين بيندازيد و سريع بيرون بياوريد و روي دستمال کاغذي حوله اي قرار دهيد.
9.با کمک قلم مو، زرده تخم مرغ را روي خميرها بماليد و روي آن نمک يا پنير پارمسان بپاشيد.
10. هنگامي که همه خميرها را به اين ترتيب آماده کرديد، آنها را به مدت 12 تا 14 دقيقه در فر بپزيد تا قهوه اي شوند.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد

2568 1 نظـــــــر