صبحانه/طرز تهيه يک نوع املت اسفناج براي صبحانه
آريا/ اگر طرفدار صبحانههاي خوشمزه هستيد اين غذا ميتواند غذاي محبوب جديدتان باشد. پخت اين غذا راحت است و ميتوانيد به شکلهاي مختلفي آن را بپزيد... همچنين، به راحتي در مايکروفر گرم ميشود! اين غذا اصولاً ترکيبي از تخممرغ و کاستارد شير است که با چيزهاي ديگر (معمولاً پنير و سبزيجات) پر ميشود. در دستور سنتي، اين املت در داخل يک لايه خمير قرار ميگيرد اما در واقع پنير روي آن براي سير کردن شما کافي است و ميتوانيد از خمير استفاده نکنيد. براي پخت اين غذاي بسيار اقتصادي، از سبزيجات فصل و ارزان استفاده کنيد. ميتوانيد از فلفل دلمه، کدو، بروکلي، و هر سبزي ديگر استفاده کنيد. در اين دستور از مقداري قارچ استفاده ميکنيم. همينطور در آن پنير فتا، پارمزان و موتسارلا بکار رفته است. در آخر، يک بسته اسفناج منجمد ارزان قيمت. زمان آمادهسازي اوليه: 15 دقيقه زمان پخت: 45 دقيقه زمان کلّي: يک ساعت مواد لازم: • 225 گرم قارچ تازه • نيم قاشق غذاخوري سير خرد شده • روغن سرخ کردني • 1 بسته (280 گرم) اسفناج • 4 تخممرغ بزرگ • 1 پيمانه شير • 60 گرم پنير فتا • يک چهارم پيمانه پنير پارمزان رنده شده • نيم پيمانه پنير موتسارلاي رنده شده • نمک و فلفل براي طعم دادن به غذا دستور پخت: 1- فر را از قبل تا دماي 175 درجه سانتيگراد گرم کنيد. اگر اسفناج شما منجمد است، آن را در مايکروفر يخزدايي کنيد. تمام اسفناج را در يک آبکش ريخته و صبر کنيد در همان حين که شما بقيه مواد را آماده ميکنيد، آب اضافه آن خالي شود. 2- قارچها را شسته و آنها را نازک برش دهيد. قارچها را در ماهيتابه نچسب داراي روغن ريخته، سير خرد شده را اضافه کرده، و کمي نمک و فلفل روي آن بپاشيد. شعله را کمي بيشتر کرده و قارچ را آن قدر تفت دهيد که رطوبت آن خشک شود و آب اضافهاي در ماهيتابه نماند (5-7 دقيقا). 3- کمي روغن کف ماهيتابه بپاشيد. بقيه آب اسفناج را گرفته و اسفناج را کف ماهيتابه پخش کنيد. سپس مقداري قارچ پخته و پنير فتاي زده شده را به آن اضافه کنيد. 4- در يک کاسه متوسط تخممرغ را هم بزنيد تا کاملاً يکدست شود. شير، پنير پارمزان، و کمي فلفل باقيمانده را به آن اضافه کنيد. آن را کاملاً مخلوط کنيد. (اين مرحله را ميتوانيد در حين پخت قارچها انجام دهيد) اين مخلوط را روي اسفناج، قارچ و پنير فتا بريزيد. 5- پنير موتسارلاي رنده شده را روي آن بريزيد. مخلوط را روي سيني بريزيد تا راحتتر داخل فر قرار گيرد. املت را داخل فر داغ گذاشته و بپزيد تا به رنگ طلايي قهوهاي درآيد و مغز آن سفت شود. هر فري ويژگيهاي خودش را دارد اما اين غذا بايد بين 45 دقيقه تا يک ساعت داخل فر باشد. سپس آن را بريده و سرو کنيد! راز جلوگيري از خميري شدن املت آن است که رطوبت سبزيجات را بگيريد. به همين دليل اسفناج را آبکش کرده و قارچ را تفت ميدهيم و سپس به املت اضافه ميکنيم. ابتدا اسفناج را در آبکش ريخته و آب اضافه آن را بگيريد. سپس سراغ قارچ برويد. گاهي قارچهاي برش خورده قيمت يکساني با قارچ کامل دارند. در غير اين صورت ميتوانيد قارچ را خودتان برش بزنيد. معمولاً به اين صورت هزينه کمتري ميپردازيد. قارچها مانند اسفنج آب را در خود ذخيره ميکنند، بنابراين بايد آنها را قبل از افزودن به املت تفت دهيد. ما آنها را در ماهيتابه ميريزيم (همراه با کمي سير براي عطر بهتر) و سپس کمي نمک و فلفل به آنها اضافه ميکنيم. فقط کمي. نمک رطوبت را بيرون ميکشد. حال کمي شعله را بيشتر کرده و آنها را تفت دهيد (در عين حال مخلوط را هم بزنيد) تا آب آن خشک شود. اين تصوير تقريباً نيمه راه پخت اين غذا است. ميبينيد که کف ماهيتابه از آب پوشيده شده و اين آب از قارچها خارج شده است. فقط به پختن آن ادامه دهيد تا آب آن بخار شود و نسبتاً خشک شود. ميتوانيد تا آماده شدن قارچها، مخلوط شير و تخممرغ را آماده کنيد.بخش داخلي يک ماهيتابه با قطر 23 سانتيمتر را چرب کنيد. بقيه آب اسفناجها را گرفته و اسفناج را همراه با قارچ پخته شده و پنير فتا و بدون هيچ نظمي کف ماهيتابه بريزيد.براي ايجاد مخلوط شير و تخم مرغ، ابتدا چهار تخممرغ را مخلوط کنيد تا نرم و يکدست شوند. سپس شير و پنير پارمزان را به آن مخلوط کنيد و کمي فلفل اضافه يا سبزيجات معطر مورد علاقه خود را به آن اضافه کنيد. مخلوط شير و تخممرغ را روي سبزيجات بريزيد. اگر از قالب مخصوص آشپزي استفاده کنيد گذاشتن آن در فر و برداشتنش راحتتر خواهد بود. اگر دوست داريد، مجدداً کمي پنير اضافه (در اين مرحله پنير موتسارلا) به آن اضافه کنيد. اين کار طعمش را بهتر ميکند.املت را درون فر 175 درجه بپزيد تا قسمت بالاي آن قهوهاي طلايي شود و مرکز آن سفت شود. اين کار بين 45 دقيقه تا يک ساعت طول ميکشد. به محض رسيدن به 45 دقيقه بايد آن را بررسي کنيد. متوجه ميشويد که در حين پخت کمي پف ميکند. پس از بيرون آوردن از فر اين پف کم مي شود اما به هرحال نشانه خوبي است که نشان ميدهد چه قسمتهايي از املت شما پختهو چه بخشهايي خام است. آن را بريده و لذت ببريد! با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد