4967 1 نظـــــــر  

برترين ها/ پس از پخت اوليه لازانيا، تابه ي حاوي غذا به مدت ۲۵ دقيقه در فر قرار داده مي شود تا نودل هاي لازانيا پخته و پنيرها آب شوند. اما شما مي توانيد به جاي اين کار، شعله گاز را کم کرده و درب تابه را گذاشته و به مدت ۳۰ دقيقه آن را بپزيد.

مواد لازم:

۱ قاشق غذاخوري روغن کانولا
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ قاشق چايخوري نمک
۱ قاشق چايخوري فلفل سياه
۲ حبه سير خرد شده
۱ عدد پياز متوسط
۲ پيمانه مارينارا
۶ تا ۷ ورقه خام لازانيا
۱ پيمانه پنير ريکوتا
۱ پيمانه پنير موزارلا
۲ قاشق غذاخوري ريحان خرد شده

طرز تهيه:

1-فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد روشن کنيد.

2-روغن را در تابه روي حرارت زياد داغ کنيد.

3-گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سياه را اضافه کرده و تفت دهيد. سير و پياز را اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد تا پيازها شفاف شوند. در اين مرحله، يک پيمانه سس مارينارا به مواد اضافه کنيد و آنها را تا زماني تفت دهيد که آب مواد کشيده شود.

4-با استفاده از يک قاشق بزرگ، مخلوط گوشت را در يک طرف تابه جمع کنيد تا جا براي قرار دادن ورقه هاي لازانيا باز شود. همه ورقه ها را در زير مواد قرار دهيد و سطحشان را با گوشت بپوشانيد.

5-سپس يک لايه ديگر ورقه لازانيا بچينيد. يک لايه سس مارينارا بريزيد.

6- پنير ريکوتا را ريخته و سطح آنها را صاف کنيد. روي آن، پنير موزارلا و ريحان را اضافه کرده و آنها را به مدت ۲۵ دقيقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي گراد بگذاريد.


با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد

4967 1 نظـــــــر