1687 0 نظـــــــر  

برترين ها/ براوني يکي از انواع کيک هايي است که آنهايي که عاشق کاکائو هستند، نمي توانند از اين کيک بگذرند. در اين مطلب طرز تهيه يک دسر عالي با براوني شکلاتي و بستني و کره بادام زميني را به شما آموزش داده ايم.

مواد لازم:

کره (بدون نمک) 10 قاشق سوپخوري
شکر 1و 1/4 فنجان
پودر کاکائو (شيرين نشده) 3/4 فنجان + 2 قاشق سوپخوري
نمک 1/4 قاشق چايخوري
تخم مرغ (سرد) 2 عدد بزرگ
آرد نصف فنجان
بستني وانيلي 1 ليتر
کره بادام زميني نصف فنجان
عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري


طرز تهيه:

1-فر را با دماي 325 درجه فارنهايت (160 درجه سانتي گراد) داغ کنيد و 2 قالب 20 سانتي متري فلزي مربع شکل را با کاغذ روغني بپوشانيد به صورتي که دنباله هاي آن از بغل ظرف آويزان باشد.

2-کره، شکر، پودر کاکائو و نمک را در يک کاسه مقاوم در برابر حرارت يا روغن دان مخلوط کنيد. کاسه را روي يک قابلمه آب در حال غل زدن قرار دهيد تا يک قابلمه دو جداره درست کنيد. کره را گاهي هم بزنيد تا حل شود و مخلوط نرم و يکدست شود و آنقدر داغ شود که نتوان به آن دست زد. کاسه را برداريد و 10 دقيقه کنار بگذاريد تا خنک شود.

3-با يک قاشق چوبي يا کاردک پلاستيکي عصاره وانيل را اضافه کنيد و هم بزنيد سپس تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کنيد و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنيد.

4-زماني که خمير خوب مخلوط شد و براق و غليظ شد، آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد تا خوب ترکيب شود. نيمي از خمير را در يکي از قالب هاي آماده شده بريزيد و نيمي ديگر را در قالب ديگر.


5-براوني ها را 10 تا 12 دقيقه تا زماني که خلال دنداني که در آن فرو مي کنيد با کمي خرده نان بيرون بيايد در فر بپزيد. براوني ها بايد کمي شل و نپخته باشند تا وقتي منجمد مي شوند گاز زدن آنها سخت نباشد. براوني ها را از فر بيرون بياوريد و بگذاريد در قالب بمانند و روي يک توري بگذاريد تا کاملاً خنک شوند.

6-بستني را کلاً 20 ثانيه و در دو دوره ي 10 ثانيه اي در ماکروويو قرار دهيد و بين هر دوره هم بزنيد تا کمي نرم شوند. به قسمت نکات مراجعه کنيد.

7-زماني که براوني ها هنوز در قالب هستند، بستني نرم شده را روي يکي از براوني ها بماليد. کره بادام زميني را قاشق قاشق روي بستني بگذاريد سپس با يک چاقو يا کاردک بستني و کره بادام زميني را در همديگر بپيچانيد.


8-دو لبه ي کاغذ روغني آويزان قالب براوني دوم را بگيريد و براوني را از قالب بيرون بياوريد و روي لايه ي بستني و کره ي بادام زميني قرار دهيد تا شکل يک ساندويچ بزرگ پيدا کند.


9-قالب را با پوشش پلاستيکي بپوشانيد و حداقل 3 ساعت در فريزر قرار دهيد تا بستني سفت شود.

10-زماني که سفت شد پوشش پلاستيکي را برداريد و ساندويچ براوني و بستني را روي يک تخته قرار دهيد. با يک چاقوي دندانه دار براوني را به 8 ساندويچ کوچک مربع شکل تقسيم کنيد. ساندويچ براوني و بستني را بلافاصله سرو کنيد يا آنها را تک تک داخل پوشش پلاستيکي بپيچيد و تا موقعي که مي خواهيد سرو کنيد در فريزر قرار دهيد.

نکته:

1-براي نرم کردن بستني بايستي کمي هنر به خرج بدهيد. سعي نکنيد بستني را 20 ثانيه پشت سر هم در ماکروويو قرار دهيد وگرنه بيش از حد نرم مي شود. هدف ما اين است که بستني را آنقدر نرم کنيم که راحت روي براوني ماليده شود نه اينکه آنقدر نرم شود که زود آب شود و بچکد.

2-اگر فقط يک قالب 20 سانتي متري داريد هم مي توانيد اين دستور آشپزي را اجرا کنيد. نصف خمير را در قالب بپزيد و بگذاريد براوني خنک شود سپس آن را از قالب بيرون بياوريد. اين براوني لايه ي رويي ساندويچ شما مي شود. سپس دوباره کف قالب کاغذ روغني بيندازيد و نيمه ي دوم خمير را در آن بپزيد که در قالب مي ماند و روي آن بستني مي ريزيد و ساندويچ براوني و بستني را درست مي کنيد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد

1687 0 نظـــــــر