نماد آخرین خبر

ناهار/ طرز تهيه مرغ پنجابي (غذاي هندي)

منبع
بيتوته
بروزرسانی
ناهار/ طرز تهيه مرغ پنجابي (غذاي هندي)
بيتوته/ مواد لازم براي مرغ پنجابي : کره ۲ قاشق سوپخوري زيره سبز ۱ قاشق چايخوري پباز رنده سده و آب گرفته ۱ عدد سير ۵ حبه زنجبيل تازه ۲ قاشق سوپخوري گوجه فرنگي خرد شده ۱ عدد رب گوجه ۱ قاشق سوپخوري ادويه گرام ماسالا ۱ قاشق سوپخوري زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوري فلفل چيلي قرمز خرد شده ۱ عدد ران مرغ ۲ عدد طرز تهيه مرغ پنجابي : کره را به همراه مقداري روغن روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود سپس دانه زيره را در آن تفت دهيد پياز را به قابلمه بيافزاييد تا شفاف شود سير زنجبيل را اضافه کنيد سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چيلي و آب را بيافزاييد تا جوش بيايد حرارت را ملايم کنيد تا ۵ دقيقه بپزد بعد تکه هاي مرغ را بيافزاييد تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقيقه بپزد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد