3853 0 نظـــــــر  

سوران/ امروز ميخوام عدس پلو را که هم طعم خوبي داره و درعين حال راحته آموزش بدهم. البته اين غذا را همه بلد هستيد ولي هر کس به نوعي طبخ ميکنه . اما متداول ترين نوع پخت عدس پلو فکر کنم همين باشه . اميدوارم اين غذا را درست کنيد و در کنار عزيزانتون نوش جان کنيد.

مواد لازم براي تهيه عدس پلو
عدس 2 پيمانه پلوپز
برنج 3 پيمانه پلوپز
پياز دوعدد ريز شده و سرخ شده
گوشت چرخ کرده 250 گرم
کشمش به ميزان لازم که من يک پيمانه درست کردم
کره به مفدار لازم
طرز تهيه عدس پلو
برنج را شسته با مقداري نمک وآب خيس ميکنيم
عدس را هم پاک کرده وشسته و ميگذاريم خوب بپزد. بعد ازاينکه عدس خوب پخت(نه اينکه له بشه) آنها را در آبکش ريخته و کناري ميگذاريم.

پياز ها را ريز خرد ميکنيم و با مقداري روغن سرخ ميکنيم. همينکه پيازها سبک شد. گوشت چرخ کرده را هم به پياز اضافه ميکنيم تا گوشت هم خوب تفت بخوره نه اينکه بسوزه.
بعد از خيساندن برنج که مدت آن يک تا دوساعت است يک قابلمه را آب کرده و روي شعله گاز گذاشته تا بجوش بياد وقتي آب جوشيد برنج خيس کرده را آب اضافي اش را دور ريخته و برنج را در آبجوش بريزيد تا برنج خوب مغز پخت بشه. وقتي موقع آبکش کردن برنج شد عدس پخته آب گرفته را به برنج اضافه کرده يک هم بزنيد وبرنج وعدس را آبکش کنيد.

مقدار 2 قاشق روغن در قابلمه ريخته نصف از آب روغن بجوش آمده را در کاسه ماست خوري ريخته براي روي برنج نصفي را هم در ته ظرف سپس برنج وعدس آبکش شده را درون قابلمه ريخته و بعد آب روغن را روي برنج ريخته ودرب ظرف رابسته تا بخار پلو بالا آمد دمکني بگذاريد و زير برنج را کم کنيد. به مدت 20 تا 30 دقيقه بعد از بخار دادن پلو ميگذاريم پلو و عدس دم بکشه.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد

3853 0 نظـــــــر