غذاي ملل/ «پيتزا رولي ايتاليايي»، همان طعمي که دنبالش بوديد
آخرين خبر/ چي لازم دارم: کالباس خانگي 100گرم پنير پروسس فيلا فيلا 6 برش فلفل دلمه اي زرد نصف فنجان روغن زيتون 2قاشق غذاخوري ادويه ايتاليايي 1 قاشق چايخوري مواد لازم براي خمير مخمر خشک فعال يک ونيم قاشق سوپ خوري شکر 2 قاشق چاي خوري آب گرم 2 فنجان نمک 2 قاشق غذاخوري آرد 6 فنجان روغن زيتون 2 قاشق غذا خوري چطور بپزم: فر را از قبل در دماي 400 درجه گرم مي کنيم خميرپيتزا را به با وردنه در مستطيلي به ابعاد 45 در 30 پهن مي کنيم . سپس به ترتيب برشهاي پنير ،کالباس گوشت و فلفل دلمه اي ها را روي خمير مي چينيم ، خمير را رول مي کنيم. روي خمير را روغن زيتون مي ماليم ، سپس ادويه ايتاليايي را روي آن مي ريزيم . به مدت 25 دقيقه در فر قرار مي دهيم تا زماني که طلايي رنگ شود به جاي پنير پروسس فيلا فيلا مي توانيد از پنير موتزارلا يا هر پنير ديگه اي که دوست داريد استفاده کنيد . در تهيه اين پيتزا مي توانيد از انواع کالباس و سبزيجات که دوست داريد مي توانيد استفاده کنيد در يک کاسه کوچک، ترکيب مخمر، شکر ، آب را به آرامي هم بزنيد تا حل شود وبه مدت 5 تا 10 دقيقه استراحت کند ابتدا ترکيب نمک و آرد را چند بار با هم خوب مخلوط مي کنيم و بعد مخلوط مخمر و و روغن زيتون را اضافه کرده و به آرامي مخلوط مي کنيم در اين حالت خمير چسبناکي بوجود مي آيد. کمي روي ميز کار آرد مي پاشيم و خمير را از ظرف خارج کرده و خوب ورز مي دهيم تا به دست نچسبد خمير را داخل يک ظرف گذاشته و روي آن را با کيسه نايلوني مي پوشانيم و مي گذاريم در يک جاي گرم به مدت يک ساعت استراحت کند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد