ميز اردور/ «پاناکوتاي خرما»، دسري گرمابخش و خوشمزه
آخرين خبر/ چي لازم دارم: خرما بدون پوست وهسته ۱۰ عدد خامه صبحانه ۱ بسته يا معادل ۲۰۰ گرم شير ۲ ليوان پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوري پودر ژلاتين ۲ قاشق غذاخوري چه جوري درست ميشه: پودر ژلاتين را با نصف ليوان شير به صورت بن ماري حل کنيد . پوست و هسته خرما را جدا کرده و با بقيه شير کاملا ميکس کنيد. بعد پودر کاکائو و ژلاتين حل شده را به آن اضافه کنيد. مايه را روي حرارت قرار داده تا يکدست شود، خامه را به خرما اضافه کرده و از روي حرارت برداريد و در قالب ريخته و در يخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهيد تا ببندد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد