ويدئو/ در خانه به آساني «کيک چند لايه» درست کنيد
آخرين خبر/ کيک وافل بستني چي لازم دارم: 1 بسته پودر کيک شکلاتي، به علاوه مواد مورد نياز ذکر شده روي جعبه 2 تا 3 پيمانه بستني وانيلي 2 تا 3 پيمانه بستني شکلاتي 2 تا 3 پيمانه بستني توتفرنگي 226 گرم توتفرنگي، نصف شده ⅓ پيمانه شکر فاج داغ وسايل مورد نياز: دستگاه وافلساز توري خنک کننده سيني مخصوص آشپزي کفگير يا کاردک مخصوص آيسينگ چطور بپزم: 1. از قبل دستگاه وافلساز را گرم ميکنيم. مخلوط پودر کيک را طبق دستورالعمل ذکر شده روي جعبه، آماده ميکنيم. وقتي قالبها کاملا داغ شدند، در هر يک از آنها به مقدار نصف پيمانه از خمير کيک ميريزيم. تا زماني که چراغ دستگاه خاموش شود، ميپزيم. بعد وافلها را درآورده و روي توري ميگذاريم تا خنک شوند. اين مرحله را تکرار ميکنيم تا 4 قرص وافل داشته باشيم. وقتي وافلها خنک شدند، در فريزر قرار ميدهيم تا آماده استفاده شوند. 2. براي تهيه سس، ابتدا توتفرنگيها را از وسط نصف ميکنيم. بعد آنها را به همراه شکر، در ماهيتابه ريخته و روي حرارت ملايم ميپزيم تا به شکل سس غليظي دربيايد. سپس در يخچال قرار ميدهيم تا کاملا سرد شود. 3. بستنيها را به ترتيب روي وافلها ريخته و با کاردک مخصوص آيسينگ پخش ميکنيم تا صاف و يکدست شوند. روي لايه بستني توتفرنگي، 2 قاشق از سس توتفرنگي را ريخته و پخش ميکنيم. (حواستان باشد بايد اين مرحله را با سرعت بالا انجام دهيد تا بستنيها آب نشوند). بعد لايهها را روي هم گذاشته و کمي فشار ميدهيم. کيک را به مدت 2 ساعت در فريزر قرار ميدهيم. 4. با توتفرنگي و فاج داغ تزيين و سرو کنيد. نوش جان با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد