تابناک با تو/
پخت کيک هويج با مايکروفر در ده دقيقه
امروز براي شما آموزش پخت يک کيک فوري را آماده کردهايم. مدت زمان آماده کردن و پخت اين کيک، ده دقيقه است. براي آشنايي با روش تهيهي اين کيک خوشمزه، با ما همراه باشيد.
چي لازم دارم:
تخم مرغ: يک عدد
شکر: چهار قاشق سوپخوري
آرد: شش قاشق سوپخوري
کره آب شده: دو قاشق سوپخوري
هويج رنده شده: چهار قاشق سوپخوري
دارچين: يک چهارم قاشق چايخوري
بکينگ پودر: نصف قاشق چايخوري
وانيل: کمي
گردوي خردشده: به دلخواه، کمي
مواد لازم براي کرم کيک:
کره: سه قاشق سوپخوري
پنير خامهاي: نصف قالب
پودر شکر: يک و نيم پيمانه
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
شير: کمي
چه جوري درست ميشه:
کره را در ظرفي ريخته به مدت پانزده تا سي ثانيه داخل مايکروفر قرار ميدهيم تا آب شود. تخم مرغ و کره آب شده را با يکديگر مخلوط ميکنيم و هويج رنده شده، شکر، بکينگ پودر، دارچين، گردوي خرد شده را به آن اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم. در آخر، آرد را اضافه ميکنيم و به هم زدن ادامه ميدهيم تا مواد يک دست شود.
در ظرفي مناسب خمير را ميريزيم به طوري که نصف ظرف را پر کند و جا براي پف کردن کيک، باقي بماند. ظرف را به مدت يک دقيقه و 45 ثانيه در مايکروفر با دماي بالا قرار ميدهيم وقتي که کيک به اصطلاح، خودش را گرفت، يک دقيقه ديگر به آن زمان ميدهيم. کيک را در کناري قرار ميدهيم تا سرد شود. در اين فاصله براي تهيهي کرم کيک، اقدام ميکنيم. همهي مواد خمير را با کديگر مخلوط ميکنيم و با همزن برقي، خوب ميزنيم.
وقتي کيک سرد شد، آن را از قالب جدا کرده، به دو بخش تقسيم ميکنيم. مقداري از کرم آماده شده را روي سطح اولين بخش کيک ميماليم سپس بخش دوم کيک را روي آن قرار ميدهيم و با بقيه کرم آماده شده و گردوي خرد شده و يا هويج رنده شده روي سطح آن را تزئين ميکنيم.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد