سوپ و آش/ سوپ کرفس وهويج
خراسان/ مواد لازم روغن - دو قاشق غذاخوري کدو حلوايي مکعبي خردشده - دوپيمانه هويج نگيني شده - يک عدد کرفس خردشده - دو ساقه پيازخردشده - يک عدد سيب زميني خردشده - يک عدد سير رنده شده - 4 حبه ريز شده آب سبزيجات - 4 پيمانه نمک و فلفل سياه - به مقدار لازم پيازچه خردشده - دو قاشق غذاخوري طرز تهيه کدوهاي مکعبي شکل، هويج، کرفس، سيب زميني و پياز را در روغن حدود 5 دقيقه تفت دهيد تا نرم و طلايي رنگ شود.سير را به مخلوط اضافه کنيد و 2 دقيقه ديگر تفت دهيد.آب سبزيجات را روي آن ها بريزيد. قابلمه را روي حرارت متوسط قراردهيد و بگذاريد جوش بيايد.سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد 30 دقيقه آرام بجوشد . نمک و فلفل و روغن را اضافه کنيد.در صورت دلخواه با استفاده از يک همزن، مخلوط را به صورت پوره درآوريد و آن را در ظرف مخصوص سوپ که قبلا آماده کرده ايد، بريزيد.روي آن را با کرفس و پيازچه هاي خرد شده تزئين کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد