غذاي ملل/ کباب لولهاي ترکيه اي
تبيان/ چي لازم دارم؟ گوشت چرخکرده 500 گرم بلغور ريز کوفتهاي 1/4 پيمانه پياز متوسط دو عدد سير دو حبه گوجهفرنگي پوره شده يک پيمانه زيره سبز يک قاشق چايخوري نعناع خشک يک قاشق چايخوري فلفل سياه يک قاشق چايخوري نمک يک قاشق چايخوري فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري گشنيز پنج شاخه رب گوجهفرنگي يک قاشق مرباخوري روغن به ميزان لازم چه طور بپزم؟ * بلغور را در کــاسهاي ريخته، روي آن 1/4 پيمانه آب جوش ميريزيم و اجازه ميدهيم تا بلغور آب را به خود بکشد. * سيرهاي ساطوري شده، يک عدد پياز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخکرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتي چسبندگي پيدا کند. * مخلوط گوشتي را به پنج قسمت تقسيم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سيخ ميکشيم، سپس به همان حالت گوشتها را از سيخها خارج کرده، در سيني فر چرب شده چيده و سيني را به مدت 25-20 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم تا کبابها بپزد. چه طور سس آماده کنم؟ * يک عدد پياز ديگر را نگيني خرد نموده و تفت داده تا پياز نرم شود. * رب گوجهفرنگي را اضافه کرده و تفت ميدهيم، سپس پوره گوجهفرنگي را نيز افزوده و ميگذاريم تا روي حرارت آب اضافه آن کشيده شود. * گشنيز ساطوري شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روي حرارت برميداريم. * براي سرو اين خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ريخته و کبابها را روي سس ميچينيم. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد