برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ روش پخت کوکوي کرفس

منبع
جام نيوز
بروزرسانی
غذاي اصلي/ روش پخت کوکوي کرفس
جام نيوز/ چي لازم دارم: کرفس شاخه شير يک پيمانه تخم مرغ 4 عدد زرشک 2 قاشق غذاخوري آرد 2 قاشق غذاخوري نمک و فلفل به مقدار لازم گردوي خرد شده 3 قاشق غذاخوري چطوري درست کنم: ابتدا ساقه کرفس به همراه برگ‌ها را بشوييد و بعد آنها را ساطوري خرد کنيد. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شکسته و زرشک را به همراه مغز گردو با آن مخلوط کنيد و مواد را خوب به هم بزنيد. کرفس خردشده را با نمک و فلفل مخلوط و به ساير مواد اضافه کنيد. آرد را در شير بريزيد و آنقدر هم بزنيد تا مايه يکدست و صافي به دست بيايد. همه مواد را با هم ترکيب کنيد و در يک ظرف پيرکس بريزيد. کوکوي شما پس از 30 تا 40 دقيقه در دماي 180 درجه سانتي‌گراد در فر آماده خواهد شد. براي تزئين از ماست چکيده، خيارشور و هويج مي‌توانيد استفاده کنيد. فوت کوزه‌گري اگر مي‌خواهيد روي کوکو ي شما هم طلايي شود، پس از پختن کمي روغن روي آن بريزيد و براي چند دقيقه شعله بالاي فر را روشن کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد