غذاي اصلي/ «گوشت چرخ کرده بريان»، با ظاهري اشتهابرانگيز
آخرين خبر/ چي لازم دارم: روغن : 5 قاشق غذاخوري پياز خرد شده : 2 عدد گوشت چرخ کرده : 450 گرم ماست : 2 قاشق غذاخوري پودر فلفل قرمز : 1 قاشق غذاخوري ريشه زنجبيل ريز خرد شده : 1 قاشق چاي خوري سير تازه له شده : 1 قاشق چاي خوري نمک : 1 قاشق چاي خوري گرام ماسالا : 1 قاشق چاي خوري پودر ادويه مخلوط : 1 قاشق چاي خوري فلفل سبز تند تازه : 2 عدد برگ گشنيز تازه : مقداري مواد لازم جهت تزيين: پياز حلقه شده : 1 عددگشنيز تازه خرد شده : مقداري ليمو ترش برش خورده : 1 عدد چطور بپزم: 1. روغن را درون يک ماهيتابه گرم نماييد . سپس پياز ها را بيافزاييد , سرخ نموده تا به رنگ طلايي درآيند . 2. گوشت چرخ کرده را درون يک کاسه بزرگ قرار دهيد . ماست , پودر فلفل , زنجبيل , سير , نمک , گرام ماسالا و پودر ادويه را افزوده و آن ها را هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند . 3. مخلوط گوشت و ادويه را به پياز ها بيافزاييد و به مدت 10 تا 15 دقيقه سرخ نماييد . سپس ماهيتابه را از روي شعله برداريد و کنار بگذاريد . 4. در همين فاصله , فلفل سبز ها و نصف گشنيز ها را داخل غذاساز خرد نموده يا با استفاده از يک چاقوي تيز خرد نماييد و کنار بگذاريد . 5. ترکيب گوشت را نيز در غذاساز خوب خرد و له نماييد يا درون يک کاسه با چنگال له نماييد . گوشت را با فلفل و گشنيز کاملا ترکيب نماييد . 6. ترکيب را به يک ظرف نسوز کم عمق منتقل نماييد . در گريل فر که با حرارت متوسط از قبل گرم شده , 10 تا 15 دقيقه بپزيد و با چنگال زير و رو نماييد تا نسوزد . 7. گوشت چرخ کرده بريان را با حلقه هاي پياز , برگ گشنيز و برش ليمو ترش تزيين نماييد . گوشت چرخ کرده بريان در هند روي شعله آتش پخته مي شود , اما در اين طرز تهيه از گريل فر استفاده شده و موفقيت آميز هم بوده است . با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد