شام/ اين خوراک مرغ را با طعم جديدش از دست ندهيد
پارسينه/ خوراک مرغ و بادام هندي، غذايي فوق العاده خوشمزه، خوش عطر و پرمزه است که هرکسي با هرذائقه اي را مجذوب خود مي کند. اين خوراک در کنار برنج انتخابي عالي براي يک شام هيجان انگيز و خوشمزه است چي لازم دارم: سينه مرغ بدون پوست واستخوان ۴ تکه نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوري فلفل سياه ۱/۲ قاشق چايخوري روغن گياهي ۱ قاشق غذاخوري سس سويا ۱/۲ فنجان سرکه سيب ۴ قاشق غذاخوري سس کچاپ ۴ قاشق غذاخوري سس چيلي ۲ قاشق غذاخوري شکر قهوه اي ۲ قاشق غذاخوري سير ريز خرد شده ۲ حبه زنجبيل رنده شده ۱ قاشق چايخوري فلفل قرمز خشک شده ۱/۴ قاشق چايخوري بادام هندي ۱ فنجان چطور بپزم: سينه هاي مرغ را به تکه هاي کوچک خرد کنيد. سپس آن ها را داخل يک کيسه پلاستيکي(زيپ کيپ) بريزيد و نشاسته ذرت و فلفل سياه را داخل آن بريزيد. در پلاستيک را ببنديد و خوب تکان دهيد تا تکه هاي مرغ کاملا به نشاسته و فلفل آغشته شوند. ماهيتابه اي را روي حرارت متوسط قرار دهيد و 1 قاشق روغن داخل آن بريزيد. مرغ ها را داخل روغن بريزيد و هر طرف را حدود 2 دقيقه سرخ کنيد. سپس تکه هاي مرغ را در ظرفي بريزيد و کنار بگذاريد. سس سويا، سرکه، کچاپ، چيلي، سير خرد شده، زنجبيل، تکه هاي فلفل قرمز و بادام هندي را در کاسه اي با هم مخلوط کنيد. تکه هاي مرغ را داخل يک قابلمه بريزيد و سس را روي آن ها بريزيد. قابلمه را روي حرارت بسيار کم قرار دهيد و اجازه دهيد غذا به مدت 1 ساعت آرام آرام بپزد و جا بيفتد. سپس غذا را در ظرف سرو بريزيد و اين خوراک فوق العاده خوشمزه و خوش عطر را همراه با برنج نوش جان کنيد. نکته: وقتي بادام هندي را از ابتدا به غذا اضافه مي کنيد کمي نرم مي شود. اگر دوست داريد بادام هندي تردتري داشته باشيد مي توانيد در اواخر پخت يا حتي درست قبل از سرو آن را به غذا اضافه کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد