غذاي ملل/ اسنک سيب زميني به سبک هندي
گويدا/ چي لازم دارم: سينه مرغ بي استخوان 200 گرم برش خورده به صورت نواري باريکاسنک سيب زميني سيب زميني 2 عدد متوسط آب پز و رنده شده پياز 1 عدد متوسط نان تست 16 ورق گوجه فرنگي 2 عدد متوسط برش حلقه اي خورده پيتزا گودا 8 ورق سير 2 حبه رنده شده پنير پيتزا به مقدار لازم رنده شده نمک، فلفل، زردچوبه، کره به مقدار لازم چه جوري درست ميشه: * در تابه اي مقداري روغن گرم کنيد، پياز را ريز خرد کنيد و داخل روغن تفت دهيد تا سبک شود. * برشهاي مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنيد و حرارت را کمي بالا ببريد. * مواد را مدام هم بزنيد و 7-10 دقيقه در همين وضعيت تفت دهيد. * بعد از اين مدت حرارت را خاموش کنيد و بگذاريد مواد قدري خنک شوند. * در کاسه اي سيب زميني رنده شده، پنير رنده شده، سير رنده شده و کمي نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد. * سپس مرغ را به اين مخلوط اضافه کنيد و مواد را به آرامي هم بزنيد. * طبق روشي که قبلاً گفته شد، سطح خارجي نانها را با مقداري کره نرم شده پوشش دهيد، مقداري از اين مخلوط روي 8 ورق از نانهاي تست بماليد، دو برش از گوجه فرنگي و يک ورق پنير گودا روي مواد بگذاريد، 8 ورق ديگر از نانهاي تست را روي نانهاي آماده قرار دهيد و اسنکها را کمي فشار دهيد تا کاملاً منسجم شوند. * بعد آنها را به مدت 3 تا 6 دقيقه در دستگاه ساندويچ ساز قرار دهيد تا برشته شوند. * اين اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگي کچاپ سرو ميشود. * مقدار هر دو نوع پنير کاملاً سليقه اي است و شما ميتوانيد مقادير فوق را به دلخواه کم يا زياد کنيد. * به عنوان جايگزين پنير گودا (در صورتي که در دسترس نداريد) ميتوانيد از پنير تست ورقه اي استفاده کنيد. * براي طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقيقه قبل از طبخ، مرغ را با کمي آبليمو و زعفران مزه دار کنيد