غذاي اصلي/ بال کبابي اسپايسي خوشمزه و مجلسي
روزياتو/ براي تهيه اين بال کبابي ها به روشن کردن منقل و آتش نيازي نداريد زيرا به سادگي در فر تهيه شده و طعم و عطر کبابي دارد. براي آشنايي با روش تهيه آن در ادامه ما همراه باشيد. چي لازم دارم: ۱ کيلوگرم بال مرغ ۱ قاشق غذاخوري کچاپ ۱ قاشق غذاخوري سس خردل ۱ قاشق غذاخوري سس باربيکيو ۱ قاشق غذاخوري پاپريکا ۱ قاشق غذاخوري سس سوياي شيرين ۱ قاشق غذاخوري روغن زيتون چطور بپزم: فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد روشن کنيد. بال هاي مرغ را شسته و آماده کنيد. همه آن ها را درون سيني فر بچينيد. همه مواد لازم را روي بال ها ريخته و با دو دست به خوبي مخلوط کنيد تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سيني را به مدت ۶ ساعت درون فر بگذاريد تا به خوبي مزه دار شوند. سپس آن ها را به مدت ۱ ساعت درون فر قرار دهيد با برشته و طلايي شوند. توجه داشته باشيد که هر ۱۵ دقيقه يک بار بال ها را برگردانيد تا هر دو طرف آن به طور يکدست پخته و طلايي شوند.